Povezane vesti
Čović: U nekim delovima BiH vrši se organizovano naseljavanje Arapa
Blic 01.09.2017
Hrvatski član Predsedništva BiH Dragan Čović smatra da se u pojedinim delovima BiH vrši organizovano naseljavanje Arapa da bi se promenila etnička slika ovog prostora i da te procese treba nadzirati u skladu sa domaćim zakonodavstvom. - Treba da budemo… »
Čović:Arapi se sistemski i organizovano naseljavaju u BiH
RTV 01.09.2017
SARAJEVO - Predsedavajući Predsedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Dragan Čović izjavio je da vlast mora u skladu sa zakonima BiH da kontroliše organizovano naseljavanje Arapa u toj državi. "Mi bi trebalo da budemo zabrinuti, svakako, i ne treba uopšte… »
Čović: Arapi se sistemski i organizovano naseljavaju u BiH
Večernje novosti 01.09.2017
Predsedavajući Predsedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Dragan Čović izjavio je da vlast mora u skladu sa zakonima BiH da kontroliše organizovano naseljavanje Arapa u toj državi. Predsedavajući Predsedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Dragan Čović… »
Vesti dana »

Hrabre reči Angeline Topić posle bronze: „Najstresnija dva sata ikada, mislim da sam bila spremna za sledeću visinu“
Nova pre 3 satajoš 93 povezane

Novosađani, ispred zatvora: "Nemate vi dovoljno lanaca za sve nas" (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 19 povezanih

Tri velike države u isto vreme priznale Palestinu: Britanija, Kanada i Australija uz Palestince
Danas pre 3 satajoš 46 povezanih

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
BBC News pre 7 satijoš 17 povezanih

Dačić čestitao Angelini Topić osajanje bronzane medalje u Tokiju
Politika pre 25 minutajoš 33 povezane