Povezane vesti

Ceca objavila Veljkovu sliku koja je oduševila devojke! FOTO

Ceca objavila Veljkovu sliku koja je oduševila devojke! FOTO

Svet plus 05.09.2017
Ceca Ražnatović oduševila je sve devojke kada je na svom Instagram profilu objavila sliku svog sina Veljka. Ceca je postavila Veljkovu sliku sa bazena i napisala: - Moj lepi i zgodni sin! Nema sumnje da je kao majka jako ponosna na svog sina. A i… »
OVO NIKAD NIJE URADILA! Ceca okačila sliku polugolog muškarca na Instagram! Pogledajte koga!

OVO NIKAD NIJE URADILA! Ceca okačila sliku polugolog muškarca na Instagram! Pogledajte koga!

Svet & Skandal 05.09.2017
Ceca Ražnatović mnogo je ponosna na svog sina Veljka, a sada je to dokazala još jednom. Ona je na Instagramu objavila Veljkovu fotografiju kraj bazena i napisala: “Moj zgodni i lepi sin”.… »
Napravila presedan: Ceca objavila fotografiju polugolog muškarca na svom instagramu

Napravila presedan: Ceca objavila fotografiju polugolog muškarca na svom instagramu

Blic 05.09.2017
Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović na svom instagram profilu uglavnom objavljuje selfi fotografije ili sa pratiocima deli sjajne momente sa svojih koncerata. Sada je napravila i mali presedan. Objavila je fotografiju jednog prilično zgodnog muškarca… »
(Foto) CECA objavila seksi fotku polugolog veljka: Devojke ga nazivaju Apolonom!

(Foto) CECA objavila seksi fotku polugolog veljka: Devojke ga nazivaju Apolonom!

Kurir 05.09.2017
Svetlana Ceca Ražnatović na svom instagram profilu uglavnom objavljuje selfi fotografije ili sa pratiocima deli sjajne momente sa svojih koncerata. A post shared by SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ (@_cecaraznatovic_) on Aug 17, 2017 at 7:24am PDT Folk diva… »

Vesti dana »

Kakvo će biti vreme ove sedmice?

Kakvo će biti vreme ove sedmice?

Danas pre 2 satajoš 17 povezanih
Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Sport klub pre 1 satjoš 17 povezanih
Dan žalosti u Srbiji zbog masovnog ubistva na Cetinju

Dan žalosti u Srbiji zbog masovnog ubistva na Cetinju

Glas Zaječara pre 2 satajoš 20 povezanih
Osaka predala finale, Tauson osvojila turnir u Oklandu

Osaka predala finale, Tauson osvojila turnir u Oklandu