BG: Automobil s troje putnika sleteo s puta

BG: Automobil s troje putnika sleteo s puta

Dnevnik sreda, 13. septembar 2017.
BEOGRAD: U Beogradu se protekle noći dogodilo šest saobraćajnih nezgoda u kojima je osam osoba lakše povređeno, pri čemu je kod bazena „11. april“ automobil s troje putnika sleteo sa puta, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Prema njenim rečima, lakše povrede grudnog koša i ekstremiteta prilikom sletanja s puta, oko 03:57 sati, zadobili su 25. godišnji muškarac i dve ženske osobe od 27 i 25 godina starosti, a svi su prevezeni u KBC Zemun. Noćas su se... »

Automobil s troje putnika sleteo s puta kod bazena "11. april"

Vesti online sreda, 13. septembar 2017.
U Beogradu se protekle noći dogodilo šest saobraćajnih nezgoda u kojima je osam osoba lakše povređeno. Kod bazena "11. april" automobil s troje putnika sleteo je sa puta, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Prema njenim rečima, lakše povrede grudnog koša i ekstremiteta prilikom sletanja s puta, oko 03.57 sati, zadobili su 25-godišnji muškarac i dve ženske osobe od 27 i 25 godina starosti, a svi su prevezeni u KBC Zemun. Noćas su se... »

Sleteli s puta kod "11. Aprila"

Mondo sreda, 13. septembar 2017.
U Beogradu se protekle noći dogodilo šest saobraćajnih nezgoda u kojima je osam osoba lakše povređeno, pri čemu je kod bazena "11. April" automobil s troje putnika sleteo sa puta, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Foto: MONDO Sivački Goran Prema njenim rečima, lakše povrede grudnog koša i ekstremiteta prilikom sletanja s puta, oko 03:57 sati, zadobili su 25-godišnji muškarac i dve ženske osobe od 27 i 25 godina starosti, a svi su prevezeni... »

Četiri udesa u Beogradu za deset minuta

RTS sreda, 13. septembar 2017.
RTS: Četiri udesa u Beogradu za deset minuta
Šest saobraćajnih nezgoda dogodilo se sinoć u Beogradu, a osam osoba je lakše povređeno, rečeno je agenciji "Beta" u Hitnoj pomoći.
Četiri nezgode dogodile su se nešto posle 19 časova u roku od deset minuta. U tim nezgodama u različitim delovima grada lakše su povređena dva pešaka, jedan motociklista i jedna osoba iz automobila. U nezgodi koja se dogodila oko... »

Šest saobraćajki, osmoro povređeno, prevrtanje vozila...

B92 sreda, 13. septembar 2017.
B92: Šest saobraćajki, osmoro povređeno, prevrtanje vozila...
Beograd -- Šest saobraćajnih nezgoda, osam povređenih osoba, a kod bazena "11. april" automobil s troje putnika sleteo sa puta - bilans je prethodne noći.
Prema rečima portparolke Hitne pomoći dr Nade Macure, lakše povrede grudnog koša i ekstremiteta prilikom sletanja s puta, oko 03:57 sati, zadobili su 25-godišnji muškarac i dve ženske osobe od 27 i 25 godina starosti, a svi su... »
©2018 Netmark d.o.o.