Povezane vesti

Beograd: Kriglom ženi razbio glavu, lekari joj se bore za život

Vesti online sreda, 13. septembar 2017.
U incidentu koji se dogodio noćas oko tri sata posle ponoći u Novom Beogradu, muškarac je razbio ženi glavu kriglom i tom prilikom joj naneo teže telesne povrede.
- Dobili smo poziv jutros oko tri sata, žena je nakon napada zadobila teže telesne povrede i prevezena je u KBC Zemun - kažu iz Hitne pomoći za "Blic". Taj list navodi i da se radi o mužu M. K. (53) i ženi D. R. K. (49). M. K. je... »

Užas na Novom Beogradu: Muškarac razbio ženi glavu kriglom, ona hitno prebačena na reanimaciju

Press sreda, 13. septembar 2017.
Prebačena je na Urgentni centar na reanimaciju u baš lošem stanju.
Foto: Ilustracija / A. Nalbantjan Na Novom Beogradu noćas oko 3 sata posle ponoći došlo je do incidenta kada je muškarac razbio ženi glavu kriglom. Prebačena je na Urgentni centar na reanimaciju u teškom stanju. On je neposredno... »

Muž razbio ženi glavu kriglom, u kritičnom je stanju

B92 sreda, 13. septembar 2017.
B92: Muž razbio ženi glavu kriglom, u kritičnom je stanju
Beograd -- U incidentu koji se dogodio noćas oko tri sata posle ponoći na Novom Beogradu, muškarac razbio ženi glavu kriglom i tom prilikom joj naneo teže telesne povrede.
"Dobili smo poziv jutros oko tri sata, žena je nakon napada zadobila teže telesne povrede i prevezena je u KBC Zemun", kažu iz Hitne pomoći za "Blic". Taj list navodi i da se radi o mužu M.K. (53) i ženi D.R.K. (49). M.K. je... »

Jezivo porodično nasilje u Novom Beogradu: Ženi razbio glavu kriglom

Kurir sreda, 13. septembar 2017.
BEOGRAD - U incidentu koji se dogodio noćas oko tri sata posle ponoći na Novom Beogradu, muškarac je razbio ženi glavu kriglom i tom prilikom joj naneo teže telesne povrede. - Dobili smo poziv jutros oko tri sata, žena je nakon napada zadobila teže telesne povrede i prevezena je u Urgentni centar -... »

Horor: Izudarana kriglom, bore joj se za život

Mondo sreda, 13. septembar 2017.
Lekari se u Beogradu bore za život D. R. (49), koja je zadobila tešku povredu glave u porodičnom nasilju.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinstock Ilustracija Njen suprug M. K. (53), osunjičen je da je noćas pokušao da ubije nakon porodične svađe, udarivši je staklenom kriglom u glavu. UHAPŠEN osumnjičeni za prebijanje trudnice Krvavi... »

Kriglom razbio ženi glavu, lekari se bore za njen život

Radio 021 sreda, 13. septembar 2017.
Meštanin Novog Beograda oko tri sata posle ponoći razbio je ženi glavu kriglom i tom prilikom joj naneo teže telesne povrede.
"Dobili smo poziv jutros oko tri sata, žena je nakon napada zadobila teže telesne povrede i prevezena je u KBC Zemun", kažu u beogradskoj Hitnoj pomoći. Žena je u lošem stanju i lekari se bore za njen život, a muškarac je... »
©2017 Netmark d.o.o.