Povezane vesti

Ovo je Nemanja, advokat koji je ubijen u Jagodini dok je ulazio u svoju zgradu (foto)

Telegraf sreda, 13. septembar 2017.
Nemanja je Pravni fakultet završio u Kragujevcu
Advokat Nemanja Stojanović (25) ubijen je jutros oko 3 sata na ulazu u svoju zgradu u Jagodini. Ubijen poznati advokat na ulazu u zgradu: Stravično ubistvo u Jagodini Nemanja potiče iz advokatske porodice. Sin je poznatog advokata Mikija Stojanovića. Portparol Višeg... »

Ubijen poznati advokat na ulazu u zgradu: Stravično ubistvo u Jagodini (foto)

Telegraf sreda, 13. septembar 2017.
Mladi jagodinski advokat Nemanja Stojanović ubijen je noćas oko 3 sata ispred svoje zgrade
Policija traga za napadačima koji su noćas ubili advokata Nemanju Stojanovića, sina poznatog jagodinskog advokata Mikija Stojanovića. Dejanu iz Jagodine pucali istetoviranu ružu na potiljku: Postoji nekoliko verzija gde je i zbog... »

Bolesno: Žena na Fejsbuku slavi ubistvo mladog advokata iz Jagodine (foto)

iKragujevac sreda, 13. septembar 2017.
Nepoznata ženska osoba bukvalno na svom Fejsbuk profilu slavi jutrošnje ubistvo mladog advokata iz Jagodine Nemanje Stojanovića (25), koji je ubijen ispred samog ulaza u svoju zgradu.
Prema pisanju portala Infocentrala, osoba koja se krije iza lažnog profila na malalajam jeziku, poslala je poruku ovoj redakciji u kojoj je optužuje zbog rečenice "Jagodina je u šoku zbog ubistva mladog advokata". Ona je na... »

Bolesno: Žena na Fejsbuku slavi ubistvo mladog advokata iz Jagodine (FOTO)

Telegraf sreda, 13. septembar 2017.
- Lovačke, kasapske i pravničke kuće se zatiru. Nije na odmet da se to zna - napisla je nepoznata ženska osoba
Nepoznata ženska osoba bukvalno na svom Fejsbuk profilu slavi jutrošnje ubistvo mladog advokata iz Jagodine Nemanje Stojanovića (25), koji je ubijen ispred samog ulaza u svoju zgradu. Ovo je Nemanja, advokat koji je ubijen u... »

Sestra ubijenog Nemanje u šoku: "Znam da ti ideš na bolje mesto, anđele moj mali i znam da ćeš da me čuvaš!" (foto)

iKragujevac sreda, 13. septembar 2017.
Porodica i prijatelji mladog advokata Nemanje Stojanovića koji je noćas ubijen u sačekuši o preminulom mladiću imaju samo reči hvale.
Nemanja Stojanović (26), sin poznatog advokata Mikija Stojanovića ubijen je noćas oko 3 sata u sačekuši ispred zgrade u Jagodini u kojoj je stanovao. Nemanja, koji se i sam bavio advokaturom, je prema rečima svojih prijatelja bio... »

Detalji tragedije: Klasična sačekuša, niko ništa nije video (foto)

iKragujevac sreda, 13. septembar 2017.
Advokat Nemanja Stojanović (26) iz Jagodine ubijen je u noći između utorka i srede oko 2.45 ispred zgrade u kojoj je stanovao u ulici Braće Dirak 35.
Prema rečima portparola Višeg tužilaštva u Jagodini Nenada Necića, ubica je ispalio četiri metka u Nemanju, a nadležni organi rade na otkrivanju identiteta ubice i motiva. - Klasična sačekuša. Niko od stanara ništa nije čuo, ni... »

Ispovest stanara iz zgrade gde je živeo ubijeni advokat: "Čuo sam da mu je pucao u srce, a onda da ga je overio"

Telegraf sreda, 13. septembar 2017.
Prema rečima portparola Višeg tužilaštva u Jagodini Nenada Necića, ubica je ispalio četiri metka u Nemanju, a nadležni organi rade na otkrivanju identiteta ubice i motiva
Advokat iz Jagodine Nemanja Stojanović ubijen je rano jutros ispred zgrade u kojoj je živeo, pišu Novosti. Dve verzije ubistva mladog advokata u Jagodini: Moguće da su ga pomešali s nekim drugim jer voze isti automobil! Ovo je... »

Dve verzije ubistva mladog advokata u Jagodini: Moguće da su ga pomešali s nekim drugim jer voze isti automobil!

Telegraf sreda, 13. septembar 2017.
Likvidator sačekao mladog jagodinskog advokata ispred zgrade u kojoj je živeo i u ulazu u njega ispalio četiri hica i nestao, a da od stanara sem pucnjave niko ništa nije video. Dva su motiva koja se za sada spominju u vezi sa ovim ubistvom
Advokat Nemanja Stojanović (25), u kog su ispaljena četiri hica rano jutros ispred zgrade u kojoj je živeo, ubijen je najverovatnije u profesionalnoj sačekuši, saznaje Telegraf. Ubijen poznati advokat na ulazu u zgradu: Stravično... »

Studirao je u Kragujevcu: Ovo je Nemanja (25), advokat koji je ubijen dok je ulazio u svoju zgradu (foto)

iKragujevac sreda, 13. septembar 2017.
Advokat Nemanja Stojanović (25) ubijen je jutros oko 3 sata na ulazu u svoju zgradu u Jagodini.
Nemanja potiče iz advokatske porodice. Sin je poznatog advokata Mikija Stojanovića. Nemanja je, kako se može videti na njegovom Fejsbuk profilu, Pravni fakultet završio u Kragujevcu. Karijeru je počeo da gradi pre godinu dana u... »

Ubistvo u Srbiji: Mladi advokat upucan ispred zgrade

iKragujevac sreda, 13. septembar 2017.
Policija traga za napadačima koji su noćas ubili advokata Nemanju Stojanovića, sina poznatog jagodinskog advokata Mikija Stojanovića
Mladi jagodinski advokat Nemanja Stojanović (25) ubijen je noćas oko 3 sata ispred svoje zgrade u Jagodini. Kako Alo! saznaje, nepoznati napadač je pucao je Stojanovića iz zasede. Mladi advokat, inače sin poznatog advokata Mikija... »
©2018 Netmark d.o.o.