Krkobabić: Od početka naše akcije osnovano 70 zadruga

Krkobabić: Od početka naše akcije osnovano 70 zadruga

Danas sreda, 13. septembar 2017.
Ministar u Vladi Srbije zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća Milan Krkobabić danas je otvorio međunarodni specijalizovani sajam "FRUVEG EKSPO BALKAN 2017" na Beogradskom sajmu. Od početka naše akcije osnovano je čak 70 novih zadruga a savremena tehnologija i oprema... »

Krkobabić: U naredne tri godine 25 miliona evra za zadruge

Večernje novosti sreda, 13. septembar 2017.
U naredne tri godine biće izdvojeno 25 miliona evra za podsticaj novoosnovanih i održavanje postojećih zadruga, rekao je ministar Milan Krkobabić
BEOGRAD - U naredne tri godine biće izdvojeno 25 miliona evra za podsticaj novoosnovanih i održavanje postojećih zadruga, rekao je danas ministar bez portfelja zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća... »

Selo opstaje samo uz zadruge

Danas sreda, 13. septembar 2017.
* Krkobabić: Hoćemo da učinimo da proizvođači, njih 630.000, gde na gazdinstvima radi i od toga živi 1,4 miliona ljudi, konačno budu objedinjeni kako bi mogli da odole svim nedaćama * Na Poljoprivrednom sajmu u Kragujevcu ministar podsetio da će u naredne tri godine Vlada Srbije izdvojiti 25 miliona evra - za osnivanje novih zadruga do 50.000 i za revitalizaciju postojećih do 100.000 evra
Zadrugarstvo, zaštitni znak sitnih proizvođača, koje u svetu okuplja 800 miliona ljudi, iz dana u dan sve više je tema gotovo svih medija u Srbiji, a Milan Krkobabić, ministar u Vladi Srbije zadužen za regionalni razvoj i... »

Za zadruge 25 miliona evra

RTV sreda, 13. septembar 2017.
RTV: Za zadruge 25 miliona evra
BEOGRAD - U naredne tri godine biće izdvojeno 25 miliona evra za podsticaj novoosnovanih i održavanje postojećih zadruga, rekao je danas ministar bez portfelja zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća Milan Krkobabić.
On je na otvaranju Međunarodnog specijalizovanog sajma tehnologije za proizvodnju, preradu, pakovanje voća i povrća i sajma rashladne opreme, klimatizacija, ventilacije i grejanja, istakao da će u naredne tri godine biti osnovano... »

Otvoren međunarodni specijalizovani sajam Fruveg Ekspo Balkan 2017 u Beogradu (VIDEO)

Beta sreda, 13. septembar 2017.
Ministar zadužen za regionalni razvoj Milan Krkobabić otvorio je danas četvrti medjunarodni specijalizovani sajam "Fruveg Ekspo Balkan 2017" na Beogradskom sajmu i ocenio da je sajam posebno važan u vreme kada se obnavlja zadrugarstvo u Srbiji. Sajam traje tri dana i na njemu će se oko 150 izlagača... »

Krkobabić: U naredne tri godine biće izdvojeno 25 miliona evra za podsticaj zadruga

Nova ekonomija sreda, 13. septembar 2017.
U naredne tri godine biće izdvojeno 25 miliona evra za podsticaj novoosnovanih i održavanje postojećih zadruga. To je rekao ministar bez portfelja zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća Milan Krkobabić. On je na otvaranju Međunarodnog specijalizovanog sajma tehnologije za... »

Krkobabić: Za zadruge 25 miliona evra

B92 sreda, 13. septembar 2017.
B92: Krkobabić: Za zadruge 25 miliona evra
Beograd -- U naredne tri godine biće izdvojeno 25 miliona evra za podsticaj novoosnovanih i održavanje postojećih zadruga.
To jr rekao ministar bez portfelja zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća Milan Krkobabić. On je na otvaranju Međunarodnog specijalizovanog sajma tehnologije za proizvodnju, preradu, pakovanje voća i... »

Krkobabić: U naredne tri godine 25 miliona evra za zadruge

Dnevnik sreda, 13. septembar 2017.
BEOGRAD : U naredne tri godine biće izdvojeno 25 miliona evra za podsticaj novoosnovanih i održavanje postojećih zadruga, rekao je danas ministar bez portfelja zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća Milan Krkobabić.
On je na otvaranju Međunarodnog specijalizovanog sajma tehnologije za proizvodnju, preradu, pakovanje voća i povrća i sajma rashladne opreme, klimatizacija, ventilacije i grejanja, istakao da će u naredne tri godine biti osnovano... »

Krkobabić: U naredne tri godine 25 miliona evra za zadruge

RTS sreda, 13. septembar 2017.
RTS: Krkobabić: U naredne tri godine 25 miliona evra za zadruge
Od početka akcije doniranja sredstava za obnovu zadrugarstva u Srbiji formirano je 70 novih zadruga, rekao je ministar zadužen za regionalni razvoj Milan Krkobabić.
U naredne tri godine biće izdvojeno 25 miliona evra za podsticaj novoosnovanih i održavanje postojećih zadruga, rekao je ministar bez portfelja zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća Milan Krkobabić. On... »
©2017 Netmark d.o.o.