Kineski kulturni centar dokaz prijateljstva dve zemlje

Kineski kulturni centar dokaz prijateljstva dve zemlje

RTV sreda, 13. septembar 2017.
RTV: Kineski kulturni centar dokaz prijateljstva dve zemlje
BEOGRAD - Ministar za kulturu i informisanje Vladan Vukosavljević obišao je danas radove na izgradnji Kineskog kulturnog centra u Novom Beogradu koji bi trebalo da bude završen krajem sledeće godine i čija je vrednost oko 45 miliona evra.
Ambasador Kine Li Mančang je rekao da Kineski kulturni centar u Beogradu dokazuje da je Srbija Kini najbolji prijatelj u Evropi. On je podsetio da je Srbiju posetio izaslanik kineskog predsednika, te da sve to dokazuje da su Kina... »

Kulturni centar do 2018. godine

Danas sreda, 13. septembar 2017.
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević, gradski menadžer Goran Vesić i ambasador Kine u Srbiji Li Mančang obišli su danas radove na izgradnji Kineskog kulturnog centra na Novom Beogradu, investiciju vrednu 45 miliona evra. Vesić je najavio da će u okvoru manifestacije "Dani Pekinga u... »

Kineski kulturni centar u Beogradu – prvi na Balkanu

RTS sreda, 13. septembar 2017.
RTS: Kineski kulturni centar u Beogradu – prvi na Balkanu
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević, gradski menadžer Goran Vesić i ambasador Narodne Republike Kine Li Mančang obišli su radove na izgradnji Kineskog kulturnog centra koji treba da bude završen do kraja sledeće godine.
Na mestu nekadašnje kineske ambasade do kraja sledeće godine biće izgrađen prvi Kineski kulturni centar na Balkanu, ukupne površine 32.000 kvadratnih metara. Kineski kulturni centar biće najveći u Evropi, izjavio je ambasador... »
©2018 Netmark d.o.o.