Trio iz FMP složio Zvezdinu slagalicu!

Trio iz FMP složio Zvezdinu slagalicu!

B92 sreda, 13. septembar 2017.
B92: Trio iz FMP složio Zvezdinu slagalicu!
Osvajač juniorske Evrolige, medalja sa Srbijom i član idealne petorke KLS stoje u biografijama Dejana Davidovca, Stefana Lazarevića i Dragana Apića.
Njih trojica su upotpunili slagalicu tima koju je Crvena zvezda pravila ovog leta nakon što je skinuta zabrana dovođenja igrača. Trojica igrača su potpisala četvorogodišnje ugovore sa klubom, a u prošloj sezoni su imali značajne... »

Zvezda priključila trio iz Železnika

Mondo sreda, 13. septembar 2017.
Šampion Srbije i regiona potpisivanjem ugovora sa trojicom dosadašnjih članova FMP-a kompletirao tim za novu sezonu.
Crvena zvezda mts u sredu je sklopila saradnju na četiri godine sa dosadašnjim košarkašima FMP-a, Stefanom Lazarevićem (na slici), Dejanom Davidovcem i Draganom Apićem, koji su od "prozivke" 5. avgusta bili na pripremama... »

KK Zvezda: Potpisali Lazarević, Davidovac i Apić

Dnevnik sreda, 13. septembar 2017.
BEOGRAD: Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da je kompletiran tim za sledeću sezonu, nakon što su potpisani četvorogodišnji ugovori sa Stefanom Lazarevićem, Dejanom Davidovcem i Draganom Apićem.
Trojica dosadašnjih igrača FMP-a prošle sezone imali su značajne uloge u velikom uspehu i plasmanu ekipe iz Železnika u finale domaće Superlige. Zvezda naredne sezone brani titule u Srbiji, ABA ligi i Kupu Radivoja Koraća, a... »

Zvezda triom iz FMP kompletirala tim za nastupajuću sezonu

Večernje novosti sreda, 13. septembar 2017.
Srpski i regionalni prvak je potpisao četvorogodišnje ugovore sa Stefanom Lazarevićem, Dejanom Davidovcem i Draganom Apićem
Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da je kompletiran tim za sledeću sezonu, nakon što su potpisani četvorogodišnji ugovori sa Stefanom Lazarevićem, Dejanom Davidovcem i Draganom Apićem. Trojica dosadašnjih igrača FMP... »

GOTOVO - Zvezda kompletirala "slagalicu", ovo je KONAČNI tim za nastupajuću sezonu!

Sportske.net sreda, 13. septembar 2017.
Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s kompletirao je tim za nastupajuću sezonu potpisivanjem višegodišnjih ugovora sa trojicom igrača.
Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s potpisao je danas četvorogodišnje ugovore sa Stefanom Lazarevićem, Draganom Apićem i Dejanom Davidovcem. "Potpisivanjem višegodišnjih ugovora Stefana Lazarevića, Dejana Davidovca i Dragana... »

Zvezda kompletirala tim: Šampion potpisao ugovore sa još trojicom igrača

Vesti online sreda, 13. septembar 2017.
Četvorogodišnje ugovore sa KK Crvena zvezda mts potpisali Stefan Lazarević, Dragan Apić i Dejan Davidovac.
KK Crvena zvezda mts potpisao je u sredu višegodišnje ugovore sa Stefanom Lazarevićem, Dejanom Davidovcem i Draganom Apićem. Igrači koji su prošle sezone imali značajne uloge u velikom uspehu i plasmanu FMP-a u finale domaće... »

Nova tri potpisa - kompletirana Zvezdina slagalica!

Mozzart sport sreda, 13. septembar 2017.
Četvorogodišnje ugovore potpisali Stefan Lazarević, Dragan Apić i Dejan Davidovac
Crvena zvezda potpisala je u sredu višegodišnje ugovore sa Stefanom Lazarevićem, Dejanom Davidovcem i Draganom Apićem. Igrači koji su prošle sezone imali značajne uloge u velikom uspehu i plasmanu FMP-a u finale domaće lige,... »

Kompletirana slagalica: Još tri košarkaša stigla na Mali Kalemegdan

Hot sport sreda, 13. septembar 2017.
Košarkaški klub Crvena zvezda je kompletirala tim za predstojeću sezonu. Igrači koji su prošle sezone imali značajne uloge u velikom uspehu i plasmanu FMP-a u finale domaće lige, potpisali su četvorogodišnje ugovore sa crveno-belima. Crvena zvezda mts potpisao je u sredu višegodišnje ugovore sa... »

Kompletirana slagalica: Lazarević, Apić i Davidovac potpisali ugovore sa Zvezdom

Sportski žurnal sreda, 13. septembar 2017.
Košarkaški klub Crvena zvezda potpisao je danas četvorogodišnje ugovore sa Stefanom Lazarevićem, Draganom Apićem i Dejanom Davidovcem.
- Potpisivanjem višegodišnjih ugovora Stefana Lazarevića, Dejana Davidovca i Dragana Apića, kompletirana je slagalica Crvene zvezde koja je sklapana tokom leta 2017. godine - navodi se u saopštenju Zvezde. NJih trojica su prošle... »

Kompletirana "zvezdina slagalica": Za crveno-bele potpisao trofejni trio

Blic sport sreda, 13. septembar 2017.
Veoma uspešan letnji košarkaški prelazni rok za crveno-bele je gotov: četvorogodišnje ugovore sa KK Crvena zvezda mts potpisali su ove srede Stefan Lazarević, Dragan Apić i Dejan Davidovac.
Foto: KK Crvena zvezda / Promo Apić i Davidovac Igrači koji su prošle sezone imali značajne uloge u velikom uspehu i plasmanu FMP-a u finale domaće lige, potpisali su četvorogodišnje ugovore sa crveno-belima. Stefan Lazarević je... »

Stojković: Možda odem, vratilo se za Strazbur

B92  pre 6 sati  još 18 povezanih

Alimpijević: Pokazali smo neki pomak; Martines: Bitna pobeda

Večernje novosti  pre 8 sati  još 8 povezanih

Fudbaleri Zvezde jasni: "Sve zavisi od nas"

Sportske.net  pre 8 sati  još 5 povezanih

Dačić: Pacoli malo nervozan

Danas  pre 9 sati  još 2 povezane
©2017 Netmark d.o.o.