Povezane vesti

"Torlak" ostaje naš: Imaćemo domaću vakcinu?

Večernje novosti četvrtak, 14. septembar 2017.
Pronađen strateški partner za čuveni srpski institut. Potrebno dosta truda da se obnovi proizvodnja
STRATEŠKI partner uložiće 40 miliona evra u Institut "Torlak" i omogućiti da ova ustanova ostane i dalje u državnim rukama - najavio je ministar zdravlja dr Zlatibor Lo nč ar. U nadležnom ministarstvu poručuju da će "Torlak"... »

Lončar: Država našla investitora koji hoće da uloži 40 miliona evra u Torlak

Nova ekonomija četvrtak, 14. septembar 2017.
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da je država našla investitora koji je zainteresovan da uloži 40 miliona evra u Institut za virusologiju, vakcine i serume "Torlak". "Da 'Torlak' ostane srpski, da ostane ovde i da proizvodi naše domaće vakcine, našli smo investitora koji bi uložio 40... »

Lončar: Torlak ostaje srpski, nađen investitor

Večernje novosti četvrtak, 14. septembar 2017.
Ministar zdravlja saopštio da je pronađen investitor koji će uložiti 40 miliona evra u Institut za virusologiju, vakcine i serume
Ministar zdravlja Zlatobor Lončar izjavio je danas da je pronađen investitor koji će uložiti 40 miliona evra u Institut za virusologiju, vakcine i serume "Torlak" tako da "Torlak" ostane srpski. On, međutim, nije otkrio o kom je... »

Lončar: "Torlak" ostaje srpski, pronašli smo investitora koji će uložiti 40 miliona evra

Blic četvrtak, 14. septembar 2017.
Ministar zdravlja Zlatobor Lončar izjavio je danas da je pronađen investitor koji će uložiti 40 miliona evra u Institut za virusologiju, vakcine i serume "Torlak" tako da "Torlak" ostane srpski. On, međutim, nije otkrio o kom je investitoru reč.
"Nešto manje od godinu dana smo radili da nađemo nekoga ko će uložiti, a da 'Torlak' ostane srpski, da ostane ovde i da proizvodi naše, domaće, vakcine. Našli smo investitora, koji bi uložio 40 miliona evra u to, koji je saglasan... »
©2017 Netmark d.o.o.