Podrška Austrije evropskom putu Srbije

Podrška Austrije evropskom putu Srbije

RTS pre 12 dana
RTS: Podrška Austrije evropskom putu Srbije
Austrijski vicekancelar i ministar pravde Volfgang Brandšteter pohvalio je napredak Srbije u ekonomskim reformama i poručio da je u interesu svih članica da EU što brže ojača i Srbija što pre postane njen deo.
Volfgang Brandšteter je, na sastanku sa premijerkom Srbije Anom Brnabić, istakao da je veoma važno za Srbiju da nastavi sprovođenje neophodnih reformi u oblastima u kojima je to potrebno, pre svega u oblasti ekonomije i vladavine... »

Austrijski vicekancelar na sastanku sa premijerkom Brnabić: EU treba da ojača, a Srbija što pre postane njen deo

Kurir pre 12 dana
Austrijski vicekancelar i ministar pravde Volfgang Brandšteter pohvalio je danas napredak Srbije u ekonomskim reformama i poručio da je u interesu svih članica da EU što brže ojača i Srbija što pre postane njen deo. Brandšteter je, na sastanku sa premijerkom Srbije Anom Brnabić, istakao da je veoma... »

"Da EU ojača, a Srbija što pre postane njen deo"

B92 pre 12 dana
B92: "Da EU ojača, a Srbija što pre postane njen deo"
Beograd -- Austrijski vicekancelar pohvalio napredak Srbije u reformama i poručio da je u interesu svih članica EU da ona ojača i da Srbija što pre postane deo EU.
Volfgang Brandšteter je na sastanku sa premijerkom Srbije Anom Brnabić, istakao da je veoma važno za Srbiju da nastavi sprovođenje neophodnih reformi u oblastima u kojima je to potrebno, pre svega u oblasti ekonomije i vladavine... »

Dobri odnosi sa austrijom: Brnabić i austrijski vicekancelar o saradnji i evrointegracijama

Kurir pre 12 dana
Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, Brandšteter je pohvalio napredak Srbije u ekonomskim reformama i ponovio podršku Austrije Srbiji u evropskim integracijama. On je rekao da je u interesu svih članica da Evropska unija (EU) što brže ojača i da Srbija što pre postane njen deo. Brandešteter je... »

Brnabić i austrijski vicekancelar o saradnji i evrointegracijama

Beta pre 12 dana
Predsednica Vlade Ana Brnabić i austrijski vicekancelar i ministar pravde Volfgang Brandšteter složili su se tokom današnjeg razgovora u Beogradu da su "odnosi Srbije i Austrije veoma dobri i da ih treba dalje razvijati u interesu čitave Evrope".  Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, Brandšteter je... »

Brandšteter : Da EU ojača, a Srbija što pre postane njen deo

Dnevnik pre 12 dana
BEOGRAD : Austrijski vicekancelar i ministar pravde Volfgang Brandšteter pohvalio je danas napredak Srbije u ekonomskim reformama i poručio da je u interesu svih članica da EU što brže ojača i Srbija što pre postane njen deo.
Brandšteter je, na sastanku sa premijerkom Srbije Anom Brnabić, istakao da je veoma važno za Srbiju da nastavi sprovođenje neophodnih reformi u oblastima u kojima je to potrebno, pre svega u oblasti ekonomije i vladavine prava.... »

Austrijski vicekancelar sa premijerkom Srbije: Da EU ojača, a Srbija što pre postane njen deo

Večernje novosti pre 12 dana
Volfgang Brandšteter na sastanku sa Srbije Anom Brnabić istakao da je veoma važno za Srbiju da nastavi sprovođenje neophodnih reformi
BEOGRAD - Austrijski vicekancelar i ministar pravde Volfgang Brandšteter pohvalio je danas napredak Srbije u ekonomskim reformama i poručio da je u interesu svih članica da EU što brže ojača i Srbija što pre postane njen deo.... »

Odnosi Srbije i Austrije veoma dobri

RTV pre 12 dana
RTV: Odnosi Srbije i Austrije veoma dobri
BEOGRAD - Austrijski vicekancelar i ministar pravde Volfgang Brandšteter pohvalio je danas napredak Srbije u ekonomskim reformama i poručio da je u interesu svih članica da EU što brže ojača i Srbija što pre postane njen deo.
Brandšteter je, na sastanku sa premijerkom Srbije Anom Brnabić, istakao da je veoma važno za Srbiju da nastavi sprovođenje neophodnih reformi u oblastima u kojima je to potrebno, pre svega u oblasti ekonomije i vladavine prava.... »

Austrijski ministar i Brnabić: Vladavina prava prioritet

Blic pre 12 dana
Ministar pravde Republike Austrije Volfgang Brandšteter izjavio je danas, u razgovoru sa premijerkom Srbije Anom Brnabić, da je veoma važno za Srbiju da nastavi sprovođenje neophodnih reformi u oblastima u kojima je to potrebno, pre svega u oblasti ekonomije i vladavine prava.
On je najavio da će upravo vladavina prava biti prioritet Austrije tokom predsedavanja Savetu EU naredne godine, a premijerka Brnabić saopštila je da strateški pravci nove vlade i dalje ostaju ekonomska stabilnost, vladavina... »
©2017 Netmark d.o.o.