Dačić: Ko zna kad ćemo mi u EU

Dačić: Ko zna kad ćemo mi u EU

B92 četvrtak, 14. septembar 2017.
B92: Dačić: Ko zna kad ćemo mi u EU
Beograd -- Ivica Dačić kaže da je proces proširenja lekovit za EU, jer, kako je naveo, ili će se nastaviti proces proširenja ili će doći do procesa laganog umiranja EU.
Povodom izjave predsednika Evropske komisije Žan-Kloda Junkera da do kraja mandata sadašnje Evropske komisije 2019. neće biti ispunjeni uslovi za ulazak neke zemlje Zapadnog Balkana u EU, Dačić je kazao da "to nije ništa... »

Dačić: Ili proširenje EU ili njeno lagano umiranje

Insajder četvrtak, 14. septembar 2017.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je proširenje lekovito za opstanak EU i da smatra da će Unija, ili nastaviti proširenje, ili će imati proces laganog odumiranja.
Komentarišući izjavu predsednika Evropske komisije (EK) Žan Klod Junkera da nema proširenja EU do 2019. godine, Dačić je rekao da to nije razlicito u odnosu na ono što je Junker ranije govorio i da je čak bio malo i blaži. "Ili... »

"Ne zna kada ćemo u EU, ali ako se ne budu širili, umreće lagano"

Vesti online četvrtak, 14. septembar 2017.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je proširenje lekovito za opstanak EU i da smatra da će Unija, ili nastaviti proširenje ili će imati proces laganog odumiranja.
Komentarišući govor predsednika EK Žan Klod Junkera u kome je rekao da nema proširenja EU do 2019. godine, Dačić je rekao da to nije razlicito u odnosu na ono što je Junker ranije govorio i da je čak bio, kaže, malo i blaži.... »

Dačić: Ili proširenje, ili odumiranje EU

Sputnik četvrtak, 14. septembar 2017.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je proširenje lekovito za opstanak EU i da smatra da će Unija ili nastaviti proširenje ili će imati proces laganog odumiranja.
Komentarišući govor predsednika EK Žan Klod Junkera u kojem je rekao da nema proširenja EU do 2019. godine, Dačić je rekao da to nije različito u odnosu na ono što je Junker ranije govorio i da je čak bio i malo blaži. Dačić... »

Dačić: Priština nastavlja da zastrašuje Srbe; Brisel ćuti o paljenju "Novosti"

Večernje novosti četvrtak, 14. septembar 2017.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je akcija hapšenja Srba na Kosovu u sredu uveče nastavak pritiska na Srbe koji žive na Kosovu i Metohiji
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je akcija hapšenja Srba na Kosovu u sredu uveče nastavak pritiska na Srbe koji žive na Kosovu i Metohiji, navodeći da će na zasedanju GS UN na koje putuje sa predsednikom... »

Dačić: Hapšenje radnika Crvenog krsta je pritisak na Srbe na KiM

Blic četvrtak, 14. septembar 2017.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ocenio je danas povodom hapšenja ljudi iz Crvenog krsta na Kosovu i Metohiji da se nastavlja pritisak na tamošnji srpski narod, kojem se šalje poruka da može biti optužen za sve i svašta.
Dačić je za Radio-televiziju Srbije kazao da treba imati spremne pravne timove koji će se boriti i pružati podršku srpskom narodu. Naveo je da je reč o poruci iz Prištine Srbima da mogu da budu optuženi za sve i svašta.... »

Dačić: Ili proširenje EU ili proces laganog umiranja

Beta četvrtak, 14. septembar 2017.
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je danas da je proces proširenja lekovit za Evropsku uniju, jer, kako je naveo, ili će se nastaviti proces proširenja ili doći do procesa laganog umiranja EU. Povodom izjave predsednika Evropske komisije Žan-Kloda Junker da do kraja mandata sadašnje... »

Dačić: Pritisak na Srbe sa KiM, a od nas samo traže da priznamo Kosovo

RTV četvrtak, 14. septembar 2017.
RTV: Dačić: Pritisak na Srbe sa KiM, a od nas samo traže da priznamo Kosovo
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je sinoćna akcija hapšenja Srba na Kosovu nastavak pritiska na Srbe koji žive na Kosovu i Metohiji, navodeći da će na zasedanju GS UN na koje putuje sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, jedna od glavnih tema biti i KiM.
"To je način zaštrašivanja Srba i poruka da oni mogu da budu optuženi za sve i svašta. Moramo da budemo spremni i da imamo pravne timove koji će se boriti i pružati podršku našim građanima koji tamo žive", rekao je Dačić... »

Komentari na drugim sajtovima

©2018 Netmark d.o.o.