Povezane vesti
Sada se mnogo boji: Tanja Savić bila na ivici smrti - popila lekove, veliku dozu
Press 15.09.2017
Nije mogla da izdrži pritisak. Foto: Printscreen Bila je sigurno jedna od najperspektivnijih "Zvezda Granda" i predviđali su joj veliki uspeh, a danas se često priča kako još uvek nema onakvu karijeru kakvu je mogla da ima. Pevačica Tanja Savić… »
"Mislila sam da sam na ivici smrti": Tanja Savić otkrila kako je na bizaran način zamalo okončala život (video)
Blic 15.09.2017
Popularna pevačica Tanja Savić u intervjuu za "Blic puls" otkrila je detalj iz svog života za koji je malo ko znao. Pre izvesnog vremena, bila je na ivici smrti zbog jednog nesmotrenog poteza. Zbog previše poslovnih obaveza i onoga što karijera… »
Tanja Savić otvorila dušu: Bila sam na ivici smrti zbog sedativa!
Kurir 15.09.2017
Pevačica Tanja Savić otvorila je dušu i priznala da je bila na ivici smrti. Ona je za naš list ispričala o sukobima sa suprugom Dušanom Jovančevićem, kao i o prijateljima koju su uz nju bili iz koristi. Savićeva nam se poverila i da je psihički… »
Vesti dana »
U sredu Dan žalosti u Srbiji zbog pogibije osam osoba u požaru u domu za stare u Barajevu
Novi magazin pre 1 satjoš 83 povezane
Viši sud privremenom merom traži od advokata minimum procesa rada, Terzić za Insajder: Minimum nije definisan
Insajder pre 34 minutajoš 32 povezane
U ponedeljak i utorak Dan žalosti u Raškoj zbog smrti troje maloletnika
NIN pre 4 satijoš 9 povezanih
Vučić iz švajcarskog vojnog aviona poziva građane da predlože ime pokreta
Danas pre 17 minutajoš 37 povezanih