Povezane vesti
Đorđević: Možda najteža utakmica koju sam vodio
Radio 021 16.09.2017
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Djordjević rekao je da je polufinale Evropskog prvenstva protiv Rusije možda bilo i najteži meč koji je vodio. "Moj ponos i neizmerna zahvalnost prema ovim momcima koji nose dres reprezentacije, svima… »
Sale nacionale: Izjava selektora koja će se dugo prepričavati
Hot sport 16.09.2017
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da je večerašnje polufinale Evropskog prvenstva protiv Rusije možda bio i najteži meč koji je vodio. – Moj ponos i neizmerna zahvalnost prema ovim momcima koji nose dres… »
Najteži meč karijere: Đorđević: Ponosan sam na ovih 12 ratnika
Sportal blic 16.09.2017
Selektor Srbije Aleksandar Đorđević čestitao je izabranicima, kako je naglasio, najzaslužnijima za plasman u finale Evrobasketa. Foto: RAS Srbija - Najviše zasluga za ovaj uspeh imaju igrači, ratnici i pobednici. Otkako smo se okupili obih 12 momaka nije… »
Vesti dana »

Studenti koji su blokirali Filozofski fakultet u Novom Sadu izbačeni iz zgrade: „Dekan je došao oko pet, šest sati ujutru na sporedna vrata i zamenio bravu“
Nova pre 9 minutajoš 22 povezane

Kasper Rud protiv pušenja marihuane na teniskim mečevima: Najveća degradacija....
Euronews pre 1 satjoš 38 povezanih

Vremenska prognoza za utorak, 26. avgust: Ujutru sveže, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih

Bajatović otkrio da li će skočiti cene nafte u Srbiji: Objasnio i šta će biti sa sankcijama NIS-u
Mondo pre 3 minutajoš 16 povezanih

Strašna tragedija na Staroj planini: Dečak (15) iz Aleksinca pao sa vodopada i poginuo pred roditeljima!
Blic pre 19 minutajoš 27 povezanih