Povezane vesti
Dodik: Biću predsednik, a videćemo čega...
Večernje novosti 16.09.2017
Videćete me kao predsednika...ne znam kojeg, rekao je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik odgovarajući na pitanje novinara za koje će se funkcije kandidovati u Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Videćete me kao predsednika...ne znam kojeg, rekao… »
Dodik: Videćete me kao predsednika, ne znam kojeg
Vesti online 16.09.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je novinarima da će ga svakako videti kao predsednika, ali "ne zna kojeg". On je tako odgovorio na pitanje za koje će se funkcije kandidovati u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Dodik je odbacio… »
Dodik o političkim ambicijama: Biću predsednik, a videćemo čega!
Kurir 16.09.2017
"Videćete me kao predsednika...ne znam kojeg", rekao je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik odgovarajući na pitanje novinara za koje će se funkcije kandidovati u Srpskoj i Bosni i Hercegovini. On je odbacio kritike da deli Srbe, i dodao da ne… »
Dodik: Videćete me kao predsednika
RTS 16.09.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik odbacio je kritike da deli Srbe, i dodao da ne želi da priča o takvim stvarima, na otvaranju auto-puta od Pirota do Dimitrovgrada. Videćete me kao predsednika...ne znam kojeg, rekao je predsednik Republike Srpske… »
Vesti dana »
„Pokazali smo da se Pazarci ničega ne plaše, a policijska brutalnost nam nije strana“: Studentkinja DUNP o problemima na putu
Nova pre 1 satjoš 40 povezanih
Narednih dana dosta padavina: Prognoza do kraja oktobra i za početak novembra
Pravda pre 51 minutajoš 35 povezanih
Tužilaštvo traži pritvor za vođu "Narodnih patrola": Saslušan zbog govora mržnje, pretio "čišćenjem" Pionirskog parka
Blic pre 1 satjoš 45 povezanih