Povezane vesti

Dodik: Biću predsednik, a videćemo čega...

Dodik: Biću predsednik, a videćemo čega...

Večernje novosti 16.09.2017
Videćete me kao predsednika...ne znam kojeg, rekao je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik odgovarajući na pitanje novinara za koje će se funkcije kandidovati u Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Videćete me kao predsednika...ne znam kojeg… »
Dodik: Videćete me kao predsednika, ne znam kojeg

Dodik: Videćete me kao predsednika, ne znam kojeg

Vesti online 16.09.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je novinarima da će ga svakako videti kao predsednika, ali "ne zna kojeg". On je tako odgovorio na pitanje za koje će se funkcije kandidovati u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Dodik je odbacio… »
Dodik o političkim ambicijama: Biću predsednik, a videćemo čega!

Dodik o političkim ambicijama: Biću predsednik, a videćemo čega!

Kurir 16.09.2017
"Videćete me kao predsednika...ne znam kojeg", rekao je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik odgovarajući na pitanje novinara za koje će se funkcije kandidovati u Srpskoj i Bosni i Hercegovini. On je odbacio kritike da deli Srbe, i dodao da… »
Dodik: Videćete me kao predsednika

Dodik: Videćete me kao predsednika

RTS 16.09.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik odbacio je kritike da deli Srbe, i dodao da ne želi da priča o takvim stvarima, na otvaranju auto-puta od Pirota do Dimitrovgrada. Videćete me kao predsednika...ne znam kojeg, rekao je predsednik Republike… »

Vesti dana »