Povezane vesti
Dodik: Biću predsednik, a videćemo čega...
Večernje novosti 16.09.2017
Videćete me kao predsednika...ne znam kojeg, rekao je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik odgovarajući na pitanje novinara za koje će se funkcije kandidovati u Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Videćete me kao predsednika...ne znam kojeg… »
Dodik: Videćete me kao predsednika, ne znam kojeg
Vesti online 16.09.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je novinarima da će ga svakako videti kao predsednika, ali "ne zna kojeg". On je tako odgovorio na pitanje za koje će se funkcije kandidovati u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Dodik je odbacio… »
Dodik o političkim ambicijama: Biću predsednik, a videćemo čega!
Kurir 16.09.2017
"Videćete me kao predsednika...ne znam kojeg", rekao je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik odgovarajući na pitanje novinara za koje će se funkcije kandidovati u Srpskoj i Bosni i Hercegovini. On je odbacio kritike da deli Srbe, i dodao da… »
Dodik: Videćete me kao predsednika
RTS 16.09.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik odbacio je kritike da deli Srbe, i dodao da ne želi da priča o takvim stvarima, na otvaranju auto-puta od Pirota do Dimitrovgrada. Videćete me kao predsednika...ne znam kojeg, rekao je predsednik Republike… »
Vesti dana »

Puštena sva tri studenta privedena u Nišu, Vučić zapretio otkazima u policiji i tužilaštvu (UŽIVO)
Novi magazin pre 2 satajoš 62 povezane

Blagojević zadovoljan atmosferom, poželeo i gostovanje u Moskvi
Sport klub pre 26 minutajoš 28 povezanih

Blokade i plate – Univerzitet ne odstupa od ispunjenja zahteva, Ministarstvo upozorava na "crvene linije"
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih

MUP o incidentima u Nišu: Policija postupala dosad prema 11 osoba
Novi magazin pre 2 satajoš 22 povezane

Predsednik Češke Republike: Evropa i sporazum o mineralima sa SAD su bezbednosne garancije za Ukrajinu
Euronews pre 2 satajoš 18 povezanih