Povezane vesti

Bogdan progovorio o ''incidentu''

Bogdan progovorio o ''incidentu''

Sportske.net 20.09.2017
Vest je obišla Evropu, oglasio se Bogdanović! Dan posle prelepog dočeka naših košarkaša ispred Skupštine grada Beograda, u medijima se pojavila vest o navodnom incidentu u Istanbulu, posle polufinalnog meča Evropskog prvenstva između Srbije i… »
Bogdanović demantovao incident u Istanbulu

Bogdanović demantovao incident u Istanbulu

Vesti online 20.09.2017
U srpskim medijima u utorak se pojavila informacija da je posle polufinalnog meča između Srbije i Rusije došlo do incidenta u Istanbulu u kom je navodno napadnut otac Bogdana Bogdanovića. U izjavi za Informer najbolji strelac naše reprezentacije… »
Oglasio se i bogdan: Evo šta je srpski reprezentativac rekao o napadu na oca

Oglasio se i bogdan: Evo šta je srpski reprezentativac rekao o napadu na oca

Hot sport 20.09.2017
Juče se u srpskim medijima pojavila vest da je otac Bogdana Bogdanovića napadnut u jednom istanbulskom kafiću. Kako su Novosti prenele posle polufinalne utakmice i pobede Srbije nad Rusijom, u jednom restoranu u Istanbulu, u kome je bio okupljen veliki… »
Bogdanović: Nisu mi napali oca u Istanbulu!

Bogdanović: Nisu mi napali oca u Istanbulu!

Mondo 20.09.2017
"Bože sačuvaj, moji su svi zdravi, ništa slično se nije dogodilo", rekao je Bogdan za "Informer". Vest je glasila ovako: "Posle polufinalne utakmice i pobede nad Rusijom, u jednom restoranu u Istanbulu, u kome je bio okupljen veliki broj naših ljudi… »
"Novosti" saznaju nezapamćen incident u Istanbulu: Napadnut Bogdanov otac, dobio udarac u glavu?!

"Novosti" saznaju nezapamćen incident u Istanbulu: Napadnut Bogdanov otac, dobio udarac u glavu?!

Večernje novosti 19.09.2017
Posle polufinalne utakmice i pobede nad Rusijom, u jednom restoranu u Istanbulu, u kome je bio okupljen veliki broj naših ljudi, došlo je do rasprave oko izbora muzike, gde je napadnut Bogdanov otac Dragan. EVROPSKA misija naših košarkaša u Istanbulu… »

Vesti dana »