Povezane vesti

Deo Detelinare bez vode zbog havarije

Deo Detelinare bez vode zbog havarije

Radio 021 20.09.2017
Deo Detelinare nema vode zbog havarije. Bez vode je do 17 časova deo Ulice Kornelija Stankovića, od Milenka Grčića do Janka Čmelika. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
DETELINARA: Deo ulice Kornelija Stankovića bez vode zbog havarije

DETELINARA: Deo ulice Kornelija Stankovića bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 20.09.2017
JKP "Vodovod i kanalizacija" javlja da će, zbog radova na sanaciji havarije, bez vode danas, 20. septembra, do 17 sati biti deo ulice Kornelija Stankovića – od ulice Milenka Grčića do ulice Janka Čmelika. Postoji mogućnost da će u toku radova… »
Deo Limana I, Telepa i Kaća bez vode zbog havarije

Deo Limana I, Telepa i Kaća bez vode zbog havarije

Radio 021 20.09.2017
Deo Limana I, Telepa i Kaća nema vode zbog havarije. NOVI SAD Bez vode će do 14 časova biti Ulica dr Sime Miloševića i okolne ulice na Limanu I, dok će Ulica Tone Hadžića na Telepu bez vode biti do 13 časova. KAĆ Bez vode će do 13 časova biti… »
Bez vode Sime Miloševića, i deo Kaća

Bez vode Sime Miloševića, i deo Kaća

Dnevnik 20.09.2017
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Ulica dr Sime Miloševića i okolne ulice. Do 13 sati bez vode će biti Ulica Tone Hadžića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
HAVARIJE: Delovi Adamovićevog naselja i Kaća ostali bez vode

HAVARIJE: Delovi Adamovićevog naselja i Kaća ostali bez vode

Moj Novi Sad 20.09.2017
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 20. septembra, do 13 sati biti ulica Tone Hadžića u Novom Sadu. Kako javlja JKP "Vodovod i kanalizacija", do havarije je došlo i u Kaću, te će zbog radova na sanaciji bez vode do 13 sati biti deo… »
Deo Limana 1 bez vode zbog havarije

Deo Limana 1 bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 20.09.2017
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 20. septembra, do 14 sati biti ulica dr Sime Miloševića i okolne ulice, javlja JKP "Vodovod i kanalizacija". Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »

Vesti dana »