Povezane vesti
Surovi Duterte: Filipinski predsednik rekao nasledniku šta ga čeka ako ga ulovi sa narkoticima!
Pravda 21.09.2017
Tokom nedavnog govora, filipinski predsednik Rodrigo Duterte rekao je šta bi uradio ukoliko se utvrdi da je njegov sin umešan u poslove s drogom. - Moje naređenje je da te ubiju ukoliko te uhvate i ja ću zaštititi policiju koja te ubije - rekao je… »
"Imaš sina umešanog u drogu, ubiješ ga i to je to"
Mondo 21.09.2017
Tokom nedavnog govora, filipinski predsednik Rodrigo Duterte pomenuo je da je dao naredenje policiji da može da ubije njegovog sina ako je umešan u poslove s drogom, piše danas britanski GMA njuz. Foto: youtube/screenshot "Moje naredenje je da te ubiju… »
Duterte: Rekao sam sinu da ću dozvoliti policiji da ga ubije ako ima veze s drogom
Radio 021 21.09.2017
Tokom govora, filipinski predsednik Rodrigo Duterte izjavio da je dao naređenje policiji da može da ubije njegovog sina ako je umešan u poslove s drogom. "Moje naređenje je da te ubiju ukoliko te uhvate i ja ću zaštiti policiju koja te ubije", rekao… »
Duterte: Ako je moj sin umešan u posao sa drogom - ubiću ga
Blic 21.09.2017
Filipinski predsednik Rodrigo Duterte rekao je da će lično narediti ubistvo svog sina ako se ispostavi da su tačne optužbe da je on umešan u trgovinu drogom, a da će policajci koji budu pucali biti zaštićeni od procesuiranja. Paolo Duterte, (42)… »
Vesti dana »
Primirje između Izraela i Hezbolaha stupilo na snagu jutros u 04.00 sata
Vesti online pre 20 minutajoš 23 povezane
Novi napad dronovima na Kijev, povređene tri osobe; ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice
RTS pre 15 minutajoš 8 povezanih
Rast indeksa na Wall Streetu: Analiziraju se dometi Trampovih carina
Blic pre 44 minutajoš 3 povezane