Povezane vesti

Maja Gojković dobila anonimnu prijavu protiv sekretarke Skupštine

Maja Gojković dobila anonimnu prijavu protiv sekretarke Skupštine

Radio 021 22.09.2017
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da je dobila anonimnu prijavu sa navodima o protivzakonitom postupanju generalne sekretarke Skupštine Svetislave Bulajić i da je ta prijava prosleđena i inspekciji rada, Agenciji za borbu protiv… »
Šta se dešava u skupštini: Gojković dobila anonimnu prijavu protiv Bulajić, čeka odgovor nadležnih organa

Šta se dešava u skupštini: Gojković dobila anonimnu prijavu protiv Bulajić, čeka odgovor nadležnih organa

Press 22.09.2017
Najvažnije mi je da zaštitim ugled institucije, a ovo je sve što je bilo u mojoj moći, ističe predsednica parlamenta. Foto: Tanjug/ Zoran Žestić Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković kaže da je dobila anonimnu prijavu sa navodima o… »
Epilog skandala u skupštini: Maja Gojković dobila anonimnu prijavu protiv sekretarke

Epilog skandala u skupštini: Maja Gojković dobila anonimnu prijavu protiv sekretarke

Blic 22.09.2017
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da je dobila anonimnu prijavu sa navodima o protivzakonitom postupanju generalne sekretarke Skupštine Svetislave Bulajić i da je ta prijava prosleđena i inspekciji rada i Agenciji za borbu protiv… »

Telegraf 22.09.2017
Najvažnije mi je da zaštitim ugled institucije, a ovo je sve što je bilo u mojoj moći, ističe predsednica parlamenta. Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković kaže da je dobila anonimnu prijavu sa navodima o protivzakonitom postupanju generalne… »

Vesti dana »