Povezane vesti
Maja Gojković dobila anonimnu prijavu protiv sekretarke Skupštine
Radio 021 22.09.2017
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da je dobila anonimnu prijavu sa navodima o protivzakonitom postupanju generalne sekretarke Skupštine Svetislave Bulajić i da je ta prijava prosleđena i inspekciji rada, Agenciji za borbu protiv… »
Šta se dešava u skupštini: Gojković dobila anonimnu prijavu protiv Bulajić, čeka odgovor nadležnih organa
Press 22.09.2017
Najvažnije mi je da zaštitim ugled institucije, a ovo je sve što je bilo u mojoj moći, ističe predsednica parlamenta. Foto: Tanjug/ Zoran Žestić Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković kaže da je dobila anonimnu prijavu sa navodima o… »
Epilog skandala u skupštini: Maja Gojković dobila anonimnu prijavu protiv sekretarke
Blic 22.09.2017
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da je dobila anonimnu prijavu sa navodima o protivzakonitom postupanju generalne sekretarke Skupštine Svetislave Bulajić i da je ta prijava prosleđena i inspekciji rada i Agenciji za borbu protiv… »
Šta se dešava u skupštini: Gojković dobila anonimnu prijavu protiv Bulajić, čeka odgovor nadležnih organa
Telegraf 22.09.2017
Najvažnije mi je da zaštitim ugled institucije, a ovo je sve što je bilo u mojoj moći, ističe predsednica parlamenta. Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković kaže da je dobila anonimnu prijavu sa navodima o protivzakonitom postupanju generalne… »
Vesti dana »
Studenti u šetnji od Beograda do Novog Sada – kolona se kreće ka Staroj Pazovi
RTS pre 29 minutajoš 47 povezanih
Najveća avionska nesreća u poslednjih 16 godina: "Blic uživo" istražuje kako je došlo do tragedije u Vašingtonu
Blic pre 1 satjoš 32 povezane
Tragedija u Americi: Sudar vojnog helikoptera i putničkog aviona - preko 30 poginulih (foto / video)
Pravda pre 3 satajoš 50 povezanih
Nema preživelih u sudaru putničkog aviona i helikoptera u Vašingtonu
N1 Info pre 41 minutajoš 45 povezanih