Povezane vesti
Kapiten niškog Radničkog: Podržite nas umesto da nam „tražite mane”
Sportski žurnal 25.09.2017
Kapiten Radničkog iz Niša Aleksandar Jovanović izjavio je da je neprijatno iznenađen negativnim komentarima posle minimalne pobede protiv Javora i plasmana na četvrto mesto u Superligi. Kapiten Radničkog iz Niša Aleksandar Jovanović se oglasio posle… »
Kapiten Radničkog neće da ćuti: Pojedinci samo traže mane, izmišljaju problem, a mi konkurentni za Evropu
Mozzart sport 25.09.2017
“Iznenađen sam zbog pojedinih negativnih komentara”, kaže Aleksandar Jovanović. Kapiten Radničkog iz Niša Aleksandar Jovanović izjavio je da je neprijatno iznenađen negativnim komentarima posle minimalne pobede protiv Javora i plasmana na četvrto mesto u… »
Zbunjen: Kapiten niškog Radničkog: Iznenađen sam negativnim komentarima sugrađana
Sportal blic 25.09.2017
Kapiten fudbalera Radničkog Aleksandar Jovanović rekao je da mu je nejasno zašto "nekome smeta" pobeda njegovog kluba nad Javorom u Superligi. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Aleksandar Jovanović "Radnički nikada nije igrao bolje nego sada. Četvrti… »
"Meraklije" poslale opomenu!
Sportske.net 25.09.2017
Najvatreniji navijači niškog Radničkog poslali su poruku klupskim čelnicima tokom jučerašnje utakmice sa Javor Matisom. Superligaš iz Niša u nedelju je ugostio Javor Matis na stadionu "Čair", a domaći sastav na toj utakmici nije mogao da računa na… »
Vesti dana »

Zaštitnik građana danas razgovara sa osumnjičenima za napad na Kobre
Radio 021 pre 1 satjoš 42 povezane

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 46 povezanih

Studenti u blokadi za večeras najavili nove proteste: "Gde smo ono stali?"
Radio 021 pre 48 minutajoš 5 povezanih

JZO privela i italijanskog IT stručnjaka u garažu Vlade: "Tamo je vladala divljačka atmosfera"
Radio 021 pre 1 satjoš 4 povezane

Aleksić (NPS) pisao međunarodnoj zajednici, traži da ne žmure na kršenje ljudskih prava u Srbiji
Beta pre 18 minutajoš 22 povezane