Povezane vesti
Ima 20 godina, slep je i svira harmoniku, a Plejstejšn kida: Obožava Čkalju i voli da ga imitira (foto) (VIDEO)
Telegraf 26.09.2017
Pavao sa ocem i majkom vozi bicikl, imitira komičara Čkalju, a zbog lepog glasa zovu ga "Čovek od sevdaha" Pavao Anić (20) rođen je bez vida, ali ovog nadarenog mladića iz Mošćenice kraj Siska to nije sprečilo da se aktivno bavi muzikom i prijavi… »
Ivanu su rekli da je promašio zanimanje, ali on nije odustao od cilja da postane logoped koji muca (VIDEO)
Telegraf 26.09.2017
"Ko će me čekati, taj će me pričekati, a ko neće nije ni vredan moga slušanja", njegov je motiv. Ivan Đurđević ima 24 godine i ima izraženu govornu manu - mucanje, međutim, to ga uopšte nije sprečilo da studira ni manje ni više nego -… »
Vesti dana »

Poslednja objava muzičara nenada stradalog u stravičnoj nesreći: Neposredno pred smrt objavio crno-belu fotografiju! "Preživeo sam previše oluja sam"
Kurir pre 26 minutajoš 22 povezane

Majka mladića poginulog u padu nadstrešnice otišla iz Srbije: Strahujem za svoju bezbednost
Pravda pre 4 satijoš 5 povezanih

Navijači opet doneli konjske glave zbog Nikole Jokića: Najbolji košarkaš sveta morao da reaguje
Mondo pre 3 satajoš 56 povezanih

Jokić mora da ga kazni: Legendarni Šek nedvosmislen u vezi Srbina! (video)
Hot sport pre 50 minutajoš 21 povezana