Povezane vesti
Trivan: Povećaćemo procenat zaštićenih prirodnih područja u Srbiji
Novi magazin 29.09.2017
Ministаr zаštite životne sredine Gorаn Trivаn nаjаvio je danas dа će u Srbiji uskoro biti povećаn procenаt zаštićenih prirodnih područjа. "Nаše ministаrstvo postoji mаnje od tri mesecа, а već ovih dаnа ćemo proglаsiti još… »
Trivan: Upravljanje otpadom može biti unosan posao
RTS 29.09.2017
Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan izjavio je da se upravljanje otpadom u razvijenom svetu podrazumeva i da donosi novac, ali da u Srbiji to još nije slučaj. Na konferenciji "Zelena ekonomija i sistemsko upravljanje otpadom u Srbiji" Trivan… »
Obeležno 20 godina rezervata Zasavica
Danas 29.09.2017
Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan najavio je da će u Srbiji uskoro biti povećan procenat zaštićenih prirodnih područja. Na obeležavanju 20 godina od proglašenja Specijalnog rezervata prirode Zasavica, on je istakao da je došao na… »
Trivan: Pošumljavanje ublažava klimatske promene
RTV 29.09.2017
BEOGRAD - Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan rekao je danas da je pošumljavanje najbolji, najjednostavniji i najefektinji način ublažavanja klimatskih promena. Govoreći na konferenciji "Zelena ekonomija i sistemsko upravljanje otpadom u… »
Trivan: Srbija još nije napravila sve planirane deponije
N1 Info 29.09.2017
Mene zanima kako da životnu sredinu dovedemo u redu i baš me briga koliko će to da košta, to je posao privrednika, izjavio je ministar zaštite životne sredine Goran Trivan na konferenciji "Zelena ekonomija i sistemsko upravljanje otpadom u Srbiji"… »
Trivan: Započeti radovi na 18 regionalnih deponija
Dnevnik 29.09.2017
BEOGRAD: Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan rekao je da je njegov lični i prioritet ministarstva da unaprede zaštitu životne sredinu i da se neće baviti time koliko to košta jer je to posao drugih, privrednika, civilnog društva… »
Trivan: Privreda zagađuje i investira u ekologiju
Danas 29.09.2017
Mene zanima kako da životnu sredinu dovedemo u redu i baš me briga koliko će to da košta, to je posao privrednika, izjavio je danas ministar zaštite životne sredine Goran Trivan na konferenciji "Zelena ekonomija i sistemsko upravljanje otpadom u… »
Vesti dana »

Uživo nastavlja se potraga za Dunjom Marković (2) Poslednji put viđena kako šeta iza kuće u Ubu (foto/video)
Blic pre 30 minutajoš 21 povezana

Incident u selu Miločaj kod Kraljeva: Opozicija gađala gradonačelnika Terzića jajima, pokušali da spreče sastanak odbora SNS, intervenisala policija
Blic pre 9 satijoš 2 povezane

Papa Franja danas imao dve repiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Danas pre 9 satijoš 1 povezana