Povezane vesti

Saletov Bajern i Francuzi u Evroligi!

Mozzart sport 05.10.2017
Takmičenje se širi i deli na dve konferencije. Sutra će se u Barseloni održati sastanak čelnika Evrolige i predstavnika klubova koji učestvuju u njoj, a jedna od tema biće i proširenje najkvalitetnijeg klupskog takmičenja u Evropi. Kako saznaje… »

Promene: Evroliga se širi: Đorđevićev Bajern i šampion Francuske u eliti, uskoro i dve konferencije

Blic sport 05.10.2017
Košarkaški klub Bajern iz Minhena, srpskog trenera Aleksandra Đorđevića, i šampion Francuske dobiće specijalne pozivnice za nastup u Evroligi naredne godine kada se proširi na 18 timova, prenosi specijalizovani košarkaški sajt Sportando. Foto… »

Evroliga nastavlja po svojim principima: Specijalne pozivnice za Bajern i prvaka Francuske naredne sezone!

Sportski žurnal 05.10.2017
Košarkaški klub Bajern iz Minhena, srpskog trenera Aleksandra Đorđevića, i šampion Francuske dobiće specijalne pozivnice za nastup u Evroligi naredne godine kada se proširi na 18 timova, prenosi Sportando. Na sastanku Evrolige u Barseloni u petak… »

Odluka pada sutra: Evroliga od sledeće sezone dobija još dva mesta, zna se i za koje klubove (foto)

Hot sport 05.10.2017
Evroliga je odlučila da napravi još jedan korak ka stvaranju takmičenja po ugledu na NBA ligu. Na sutrašnjem sastanku Evrolige u Barseloni, klubovi će razmatrati opciju da se poveća broj učesnika sa 16 na 18 timova, a u planu je da se kroz nekoliko… »

Saletov Bajern i prvak Francuske u Evroligi!

B92 05.10.2017
Košarkaški klub Bajern iz Minhena, srpskog trenera Aleksandra Đorđevića, i šampion Francuske dobiće specijalne pozivnice za nastup u Evroligi naredne godine. Ova dva predstavnika dobiće mesta kada se najjače evropsko košarkaško takmičenje… »

Evroliga se širi, Bajern i prvak Francuske dobijaju mesto

Vesti online 05.10.2017
Košarkaški klub Bajern iz Minhena, srpskog trenera Aleksandra Đorđevića i šampion Francuske dobiće specijalne pozivnice za nastup u Evroligi naredne godine kada se proširi na 18 timova, prenosi danas "Sportando". Na sutrašnjem sastanku Evrolige u… »

Evroliga: Bajern i prvak Francuske dobijaju mesto

Dnevnik 05.10.2017
BARSELONA: Košarkaški klub Bajern iz Minhena, srpskog trenera Aleksandra Đorđevića, i šampion Francuske dobiće specijalne pozivnice za nastup u Evroligi naredne godine kada se proširi na 18 timova, prenosi danas Sportando. Na sutrašnjem sastanku… »

Evroliga se širi: Bajern i prvak Francuske dobijaju mesto

Večernje novosti 05.10.2017
Košarkaški klub Bajern iz Minhena, srpskog trenera Aleksandra Đorđevića, i šampion Francuske dobiće specijalne pozivnice za nastup u Evroligi naredne godine. Košarkaški klub Bajern iz Minhena, srpskog trenera Aleksandra Đorđevića, i šampion… »

Vesti dana »