Povezane vesti

Hrvati iz Bosne poručili Kataloncima: Mi smo sledeći

Hrvati iz Bosne poručili Kataloncima: Mi smo sledeći

Vesti online 06.10.2017
Pored Mostarske katedrale, ispod ilustacije zastava hrvatskog naroda u BiH i Katalonije, osvanula je poruka "Sretno. Mi smo sledeći", preneo je portal Bljesak. Mostarska policija je ubrzo uklonila transparen. Na zabranjenom referendumu o nezavisnosti… »
Katalonski sindrom u Hercegovini

Katalonski sindrom u Hercegovini

RTS 06.10.2017
Pored mostarske katedrale, ispod ilustracije zastava hrvatskog naroda u BiH i Katalonije, osvanula je poruka "Srećno. Mi smo sledeći", preneo je portal "Bljesak". Policija je uklonila transparent i sastavila zapisnik. Na zabranjenom referendumu o… »
Hrvati poručili Kataloncima: Mi se sledeći otcepljujemo!

Hrvati poručili Kataloncima: Mi se sledeći otcepljujemo!

Alo 06.10.2017
Pored mostarske katedrale, ispod ilustacije zastava hrvatskog naroda u BiH i Katalonije osvanula je poruka "Sretno. Mi smo sledeći", preneo je portal Bljesak. Mostarska policija brzometno je uklonila transparent sa zastvama tzv. Herceg Bosne i Katalonije… »
Predstavnik Španije u Kataloniji se izvinio zbog policijskog nasilja

Predstavnik Španije u Kataloniji se izvinio zbog policijskog nasilja

Slobodna Evropa 06.10.2017
Predstavnik Vlade Španije u kataloniji se izvinio u petak zbog nasilne reakcije policije prema demonstrantima koji su pokušavali u nedelju da glasaju na referendumu o nezavisnosti Katalonije, a koji su vlasti u Madridu zabranile, prenosi Rojters… »
Zatišje pred buru? Španska vlada se prvi put izvinila posle policijskog nasilja tokom referenduma u Kataloniji

Zatišje pred buru? Španska vlada se prvi put izvinila posle policijskog nasilja tokom referenduma u Kataloniji

Telegraf 06.10.2017
Ovo je prvi put da se španski predstavnik zvanično priznao nasilje i da se izvnio zbog toga. Zvanični predstavnik španske vlade u Kataloniji Enrik Miljo izvinio se danas za nasilno ponašanje policije prema građanima, koji su pokušavali da glasaju… »
Hrvati u BiH poručili Kataloncima: "Mi smo sledeći"

Hrvati u BiH poručili Kataloncima: "Mi smo sledeći"

RTV 06.10.2017
MOSTAR - Pored mostarske katedrale, ispod ilustacije zastava hrvatskog naroda u BiH i Katalonije osvanula je poruka "Sretno. Mi smo sledeći", preneo je portal Bljesak. Na zabranjenom referendumu onezavisnosti Katalonije je u nedelju glasalo 2,6 od 5,3… »
Hrvati u BiH poručili Kataloncima:"Mi smo sledeći"

Hrvati u BiH poručili Kataloncima:"Mi smo sledeći"

Večernje novosti 06.10.2017
U Mostaru istaknuta ilustracija zastava hrvatskog naroda u BiH i Katalonije uz poruku "Sretno. Mi smo sledeći" Pored mostarske katedrale, ispod ilustacije zastava hrvatskog naroda u BiH i Katalonije osvanula je poruka "Sretno. Mi smo sledeći", preneo je… »
Hrvati u BiH poručili Kataloncima: Mi smo sledeći

Hrvati u BiH poručili Kataloncima: Mi smo sledeći

Sputnik 06.10.2017
Pored Katedrale u Mostaru, ispod ilustracije zastava hrvatskog naroda u BiH i Katalonije osvanula je poruka „Sretno. Mi smo sledeći“, preneo je portal Bljesak. Na zabranjenom referendumu o nezavisnosti Katalonije u nedelju je glasalo 2,6 od 5,3… »
(Foto) Hrvati u BiH poručili kataloncima: Srećno, mi smo sledeći!

(Foto) Hrvati u BiH poručili kataloncima: Srećno, mi smo sledeći!

Kurir 06.10.2017
Pored mostarske katedrale, ispod ilustacije zastava hrvatskog naroda u BiH i Katalonije osvanula je poruka "Srećno. Mi smo sledeći". Na zabranjenom referendumu o nezavisnosti Katalonije je u nedelju glasalo 2,6 od 5,3 miliona stanovnika s pravom glasa… »
Hrvati u Bosni poručili - "mi smo sledeći": Kod katedrale u Mostaru osvanule zastave Katalonije i tzv. Herceg-Bosne (foto)

Hrvati u Bosni poručili - "mi smo sledeći": Kod katedrale u Mostaru osvanule zastave Katalonije i tzv. Herceg-Bosne (foto)

Telegraf 06.10.2017
Poruka je osvanula u noći između četvrtka i petka. Pored mostarske katedrale, ispod ilustracije zastava hrvatskog naroda u BiH i Katalonije osvanula je poruka - "Sretno. Mi smo sledeći", preneo je portal Bljesak. Stefan je ponos Mostara: Iako je… »

Vesti dana »