Povezane vesti
(Video) Šokantni obrt: FBI krije informacije, masovni ubica iz Las Vegasa imao saučesnika u sobi!
Kurir 06.10.2017
Postoji više teorija o tome da Stiven Pedok masovni ubica iz Las Vegasanije bio sam i da je imao saučesnika u hotelskoj sobi iz koje je pucao i ubio 59 osoba i ranio više od 500 ljudi. Pojavio se još jedan dokaz da je Pedok imao društvo. naime jedan… »
Da li je ovo dokaz da ubica iz Las Vegasa nije bio sam?
Blic 06.10.2017
Već su se raširile mnoge teorije o tome da li je Stiven Pedok ubica iz Las Vegasa imao saučesnika ili društvo u sobi odakle je pucao i ubio 59 osoba i ranio 527. Jedan radnik hotela Mendelej bej tvrdi da ima dokaz da Pedok nije bio sam. On je objavio… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 3 satajoš 1 povezana