Povezane vesti
"TOPLANA" Počela grejna sezona u Novom Sadu
Moj Novi Sad 09.10.2017
Prema Odluci o proizvodnji, distribuciji i snabdevanju toplotnom energijom iz Toplifikacionog sistema Grada Novog Sada, stekli su se uslovi za početak grejne sezone, te je "Novosadska toplana", nakon uspešno završenih toplih proba, otpočela grejnu… »
NS: Počela grejna sezona, radijatori topli
RTV 09.10.2017
NOVI SAD - Grejna sezona u Novom Sadu počela je danas, iako bi zvanično trebalo 15. oktobra. U skladu sa Odlukom o snabdevanju toplotnom energijom, stvoreni su uslovi za zvaničan početak grejne sezone, kažu u JKP "Novosadska toplana". "Krenuli smo… »
Počela grejna sezona u Novom Sadu
Radio 021 09.10.2017
Danas je počela grejna sezona u Novom Sadu, a sve toplane su prošlog petka počele toplotne probe. Ivana Stanimirović iz službe za odnose sa javnošću Novosadske toplane navodi da su sva postrojenja tog preduzeća jutros redovno počela sa radom i da… »
Vesti dana »
"Telom je zaštitila: Dete..." Oglasio se otac Marije koja je ranjena u masakru na Cetinju: Otkrio i u kakvom je stanju
Blic pre 3 satajoš 33 povezane
„Ja nudim gospodinu Vučeviću da dođe da radi za moju platu“: Prosvetari poručili da se ne plaše pretnji premijera
Nedeljnik pre 1 satjoš 28 povezanih
Vučelić, glavni urednik Novosti: Isključen iz PEN kluba, Belivuk i SNS pozadina u Partizanu
Novi magazin pre 53 minutajoš 18 povezanih