Povezane vesti
Goci Tržan puko film: Žene, poslušajte me, pazite za kogase udajete! Ja sam šampion pogrešnog izbora!
Kurir 10.10.2017
Pevačica Goca Tržan sve manje uspeva da se suzdrži od komentara na račun bivšeg supruga Ivana Marinkovića. Naime, nakon što je Marinković ušao u rijaliti "Parovi" te opleo po pevačici i izneo sva prljav veš, Goca više ne može da ćuti, pa se… »
Ćutala je,: Ali... Goca Tržan progovorila o lošem braku
Blic 10.10.2017
Goca Tržan oduvek je važila za ženu koja nema "dlake na jeziku". Tako je bilo i ovaj put kada se osvrnula na prethodni brak sa Ivanom Marinkovićem. Pevačica je svim ženama putem društvenih mreža dala jedan mali savet: Kad savetujem zene da paze za… »
Vesti dana »
Osvrt na decembar: Studenti i blokade fakulteta, (ne)ispunjeni zahtevi, presude za ubistva u Ribnikaru, Malom Orašju i Duboni (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 26 minutajoš 39 povezanih
BLOG Poljoprivrednici zajedno sa studentima u Novom Sadu čekaju Novu godinu: I akademci iz Beograda i Niša se okupljaju u svojim gradovima
Nova pre 2 satajoš 29 povezanih
Sajt Beoeko: Vazduh u Beogradu zagađen, preporučuje se manje aktivnosti na otvorenom
NIN pre 14 satijoš 14 povezanih
Vozači, oprez! Amss upozorava na opasnost od ove dve pojave: U takvim uslovima saobraćajne nezgode su česte
Blic pre 5 satijoš 29 povezanih
Apelacioni sud u Nišu ukinuo rešenje o potvrđivanju optužnice za smrt Danke Ilić
Beta pre 8 satijoš 26 povezanih