Povezane vesti

Jelena Marjanović ubijena je za dva minuta: Vrsta i oblik povreda govore da je napadač bio neverovatno besan!

Press 11.10.2017
Prema rečima forenzičkog psihologa Milana Kostića, glava je najvitalniji deo tela, te povrede koje se nanose udarcima u nju u nekom sukobu koriste se kao siguran dokaz da napadač želi da žrtvi nanese tešku povredu ili smrt. Foto: Milena… »

Ambasador Španije: Zahvalni smo Srbiji jer nije poslala pismo

Politika 11.10.2017
Predsednica vlade Ana Brnabić poručila poslanicima Evropskog parlamenta da je članstvo u EU prioritet i da Srbija čini sve kako bi se održala dinamika pregovora i otvaranja poglavlja. „Španija je zahvalna Vladi Srbije što u ovom trenutku ne… »

Španija: Zahvalni smo Srbiji jer nije poslala pismo Evropskoj komisiji

Pravda 11.10.2017
- Španija je zahvalna Srbiji što nije predala pismo Evropskoj komisiji povodom njenog stava da se slučajevi Kosova i Katalonije ne mogu porediti, izjavio je španski ambasador u Beogradu Migel Fuertes Suares za današnju "Politiku". - Španija je… »

Predsednik Evropskog parlamenta sa Brnabić: Radi se na tome da Srbija postane jedna od sledećih članica EU (foto)

Telegraf 11.10.2017
Tajani je za januar najavio svoju posetu Srbiji kao i sastanak srpskih i evropskih preduzeća u cilju bolje ekonomske saradnje EU i Srbije. Predsednik Evropskog parlamenta Antonio Tajani je posle razgovora sa premijerkom Anom Brnabić izjavio da se radi… »

Ambasador: Španija zahvalna što Srbija nije poslala pismo EU o Kosovu i Kataloniji

Beta 11.10.2017
Španski ambasador u Beogradu izjavio je da je njegova zemlja zahvalna Srbiji što pred Evropskom unijom ne poteže stav Evropske komisije da se ne mogu porediti slučajevi Kosova i Katalonije. Premijerka Ana Brnabić je tokom aktuelne posete Briselu… »

Španija zahvalna što Srbija nije poslala pismo EU o Kosovu i Kataloniji

Novi magazin 11.10.2017
Španski ambasador u Beogradu izjavio je da je njegova zemlja zahvalna Srbiji što pred Evropskom unijom ne poteže stav Evropske komisije da se ne mogu porediti slučajevi Kosova i Katalonije. Premijerka Ana Brnabić je tokom aktuelne posete Briselu… »

Ambasador Španije: Zahvalni smo Srbiji jer nije poslala pismo

RTS 11.10.2017
Španija je zahvalna Srbiji što nije predala pismo Evropskoj komisiji povodom njenog stava da se slučajevi Kosova i Katalonije ne mogu porediti, izjavio je španski ambasador u Beogradu Migel Fuertes Suares za današnju "Politiku". "Španija je zahvalna… »

Španski ambasador: Zahvalni smo Srbiji jer nije poslala pismo Evropskoj komisiji

Blic 11.10.2017
Španija je zahvalna Srbiji što nije predala pismo Evropskoj komisiji povodom njenog stava da se slučajevi Kosova i Katalonije ne mogu porediti, izjavio je španski ambasador u Beogradu Migel Fuertes Suares za današnju "Politiku". - Španija je… »

Ambasador Španije: Hvala Srbiji

Mondo 11.10.2017
Španija je zahvalna Srbiji što nije predala pismo Evropskoj komisiji povodom njenog stava da se slučajevi Kosova i Katalonije ne mogu porediti. Foto: AP Photo/Emilio Morenatti To je izjavio španski ambasador u Beogradu Migel Fuertes Suares za… »

Ambasador potvrdio dobre odnose: Španija je zahvalna Srbiji što ne šalje pismo Evropskoj komisiji

Kurir 11.10.2017
Španija je zahvalna Srbiji što nije predala pismo Evropskoj komisiji povodom njenog stava da se slučajevi Kosova i Katalonije ne mogu porediti, izjavio je španski ambasador u Beogradu Migel Fuertes Suares. "Španija je zahvalna Vladi Srbije što u… »

Španski ambasador: Zahvalni smo Srbiji jer nije poslala pismo EU

Telegraf 11.10.2017
Španija je zahvalna Vladi Srbije što u ovom trenutku ne poteže to pitanje, kako je već objasnio predsednik Aleksandar Vučić, rekao je španski ambasador. Španija je zahvalna Srbiji što nije predala pismo Evropskoj komisiji povodom njenog stava da… »

Španski ambasador: Hvala Srbiji što nije poslala pismo

B92 11.10.2017
Beograd -- Španija je zahvalna Srbiji što nije predala pismo Evropskoj komisiji povodom njenog stava da se slučajevi Kosova i Katalonije ne mogu porediti. To je izjavio španski ambasador u Beogradu Migel Fuertes Suares za današnju "Politiku"… »

Španski ambasador: Zahvalni smo Srbiji jer nije poslala pismo

Vesti online 11.10.2017
Španija je zahvalna Srbiji što nije predala pismo Evropskoj komisiji povodom njenog stava da se slučajevi Kosova i Katalonije ne mogu porediti, izjavio je španski ambasador u Beogradu Migel Fuertes Suares za "Politiku". - Španija je zahvalna Vladi… »

Španski ambasador: Zahvalni smo Srbiji jer nije poslala pismo

RTV 11.10.2017
BEOGRAD - Španija je zahvalna Srbiji što nije predala pismo Evropskoj komisiji povodom njenog stava da se slučajevi Kosova i Katalonije ne mogu porediti, izjavio je španski ambasador u Beogradu Migel Fuertes Suares za "Politiku". "Španija je zahvalna… »

Vesti dana »