Povezane vesti

U termoelektrani u Obrenovcu uništeno 1.160 kilograma narkotika

Politika 11.10.2017
U Termoelektrani „Nikola Tesla” u Obrenovcu danas je uništeno 1.160 kilograma narkotika i drugih psihoaktivnih supstanci koje je policija zaplenila u prethodnom periodu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Direktor policije Vladimir… »

Spaljeno više od tone droge

Danas 11.10.2017
U Termoelektrani „Nikola Tesla“ u Obrenovcu danas je uništeno 1.160 kilograma narkotika i drugih psihoativnih supstanci koje je policija zaplenila, a direktor policije Vladimir Rebić, koji je prisustvovao spaljivanju narkotika, rekao je da među… »

Rebić: Biće uništeno još četiri tone narkotika

Dnevnik 11.10.2017
BEOGRAD: U Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu danas je uništeno 1.160 kilograma narkotika i drugih psihoaktivnih supstanci koje je policija zaplenila u prethodnom periodu, a direktor policije Vladimir Rebić kaže da će u narednom periodu biti… »

(Foto) u te Nikola Tesla spaljeno 1,1 tona droge: Rebić najavio uništavanje još 4 tone

Kurir 11.10.2017
U Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu danas je uništeno 1.160 kilograma narkotika i drugih psihoaktivnih supstanci koje je policija zaplenila u prethodnom periodu, a direktor policije Vladimir Rebić kaže da će u narednom periodu biti spaljeno… »

FOTO: Tona droge spaljena u Obrenovcu

Radio 021 11.10.2017
Više od tone narkotika, koje je policija zaplenila u više akcija, uništeno je danas u Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu. Među uništenom drogom preovlađuju marihuana i heroin. U narednom periodu biće spaljene još četiri tone narkotika… »

Rebić: Biće spaljeno još četiri tone narkotika

Beta video 11.10.2017
BEOGRAD - Direktor policije Vladimir Rebić, koji je prisustvovao spaljivanju narkotika, precizirao je da među uništenom drogom preovlađuju marihuana i heroin. Rebić je najavio da će u narednom periodu biti spaljene još četiri tone narkotika… »

Vesti dana »