Povezane vesti

Stop nasilju! Brat Ane Nikolić pretio novinarki: Da se skloniš da ti glavu ne razbijem!

Press četvrtak, 12. oktobar 2017.
Marko Nikolić je pred ličnim obezbeđenjem svog zeta Stefana Đurića Raste udario novinarku, a zatim joj uputio preteću poruku.
Foto: E-stock/Miloš Rafailović Brat pevačice Ane Nikolić, Marko sinoć je fizički napao novinarku Kurira Ljiljanu Stanišić i poručio joj je da "će joj otkinuti glavu"... Marko Nikolić je pred ličnim obezbeđenjem svog zeta Stefana... »

Tragedija na Zvezdari: "Bmw" pokosio čoveka, svedoci ostali u šoku od stravičnog prizora

Blic četvrtak, 12. oktobar 2017.
Muškarac pešak (65) preminuo je sinoć u bolnici nakon povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 21.45 juče u Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari. Stravičnu nesreću videlo je više Beograđana, ali Hitnu pomoć nije pozvao niko... Ekipa je sasvim slučajno naišla neposredno nakon udesa.
Naime, stravična nesreća se dogodila oko 21.45, a ekipa Hitne pomoći je, samo pukom igrom slučaja, već narednog trenutka došla na lice mesta. Nažalost, pešak je preminuo u bolnici, ali je ukazana pomoć i 21-godišnjem vozaču koji... »

Teška noć: Stradali pešaci u Beogradu

Mondo četvrtak, 12. oktobar 2017.
Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ulici Dimitrija Tucovića u centru Beograda. U drugoj nesreći automobil takođe udario pešaka.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Nesreća se desila sinoć nešto pre 22 časa, a poginuo je pešak star 60 godina. Vozač automobila bio je dvadesetjednogodišnji mladić koji je povređen i prevezen na VMA, rečeno je agenciji Beta u... »

Pešak poginuo u saobraćajnoj nesreći na Zvezdari

RTS četvrtak, 12. oktobar 2017.
RTS: Pešak poginuo u saobraćajnoj nesreći na Zvezdari
Šezdesetogodišnji pešak poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari, rekla je "Tanjugu" portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Prema rečima Nade Macure, saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom dogodila se oko 21.45 u Ulici Dimitrija Tucovića kod broja 63, nakon čega je Hitna pomoć prevezla u KBC Zvezdara teško povređenog pešaka, 60-godišnjeg muškarca,... »

U saobraćajnoj nesreći na Zvezdari poginuo pešak

Dnevnik četvrtak, 12. oktobar 2017.
BEOGRAD: U Beogradu se protekle noći dogodilo pet saobraćajnih udesa, pri čemu je povređeno ukupno sedam osoba, a u jednoj od njih, na Zvezdari, poginuo je 60. godišnji pešak, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Prema njenim rečima, do saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom došlo je oko 21.45 sati u Ulici Dimitrija Tucovica kod broja 63, nakon čega je Hitna pomoć prevezla u KBC Zvezdara teško povređenog pešaka, 60. godišnjeg muškarca,... »

U nesreći u centru Beograda poginuo pešak

Novi magazin četvrtak, 12. oktobar 2017.
Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodili u Ulici Dimitrija Tucovića u centru Beograda, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.
Nesreća se desila sinoć nešto pre 22 časa, a poginuo je pešak star 60 godina. Vozač automobila bio je 21-godišnji mladić koji je povređen i prevezen na VMA. U drugoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Novom Beogradu auto je... »

Teška nesreća na Zvezdari: Poginuo pešak (60) u ulici Dimitrija Tucovića

Kurir četvrtak, 12. oktobar 2017.
BEOGRAD - U Beogradu se protekle noći dogodilo pet saobraćajnih udesa, pri čemu je povređeno ukupno sedam osoba, a u jednoj od njih, na Zvezdari, poginuo je 60-godišnji pešak, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Prema njenim rečima, do saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom došlo je oko... »

BG: Pešak stradao u saobraćajnoj nesreći

B92 četvrtak, 12. oktobar 2017.
B92: BG: Pešak stradao u saobraćajnoj nesreći
Beograd -- Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodili u Ulici Dimitrija Tucovića u centru Beograda, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.
Nesreća se desila sinoć nešto pre 22 časa, a poginuo je pešak star 60 godina. Vozač automobila bio je dvadesetjednogodišnji mladić koji je povređen i prevezen na VMA. U drugoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Novom... »
©2018 Netmark d.o.o.