Povezane vesti

Preokret zbog izjave miloša srebrića? Sudija, nisam ja ubio Kristinu na pumpi, u to vreme sam bio sa ženom!

Press četvrtak, 12. oktobar 2017.
Srebrić je uhapšen u stanu na Voždovcu u kojem je živeo sa trudnom suprugom i njenom babom.
Miloš Srebrić (38) zvani Flekica, osumnjičen za ubistvo radnice pumpe NIS-a u Velikom Mokrom Lugu 25. maja ove godine, na saslušanju u tužilaštvu tvrdio je da „nije ubio Kristinu Kaplanović”. On je rekao da je sa suprugom bio u... »

Rijaliti zadruga Sloba poslao poruku ženi, Luna u suzama, jutro posle žurke razmenjivali nežnosti pred svima! (video)

Večernje novosti četvrtak, 12. oktobar 2017.
"Trezan shvatih iz prve, da sve su sem tebe bile k*rve kojih sam se stideo!" - pevao je Radanović Luni. Četvrtak započeli maksimalno uživajući u ljubavi
I U SREDU veče, tokom žurke, na kojoj su zadrugare zabavljali Mia Borisavljević i njen dečko, Pinkova zvezda, Bojan Grujić, pevač i takođe nekadašnji učesnik najpopularnijeg muzičkog takmičenja, Sloba Radanović, nije mogao da... »

ZADRUGA: Sloba se pesmom obratio Luni, blogerka u suzama! VIDEO

Svet plus četvrtak, 12. oktobar 2017.
Zadruga je, kao i svake srede, učesnicima organizovala žurku. Sloba se i ovog puta dohvatio mikrofona, i kroz pesmu se obratio Luni na veoma emotivan način.
Zadrugare su zabavljali Mia Borisavljević i njen dečko, Pinkova zvezda, Bojan Grujić, pevač i nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja. Oni su napravili odličnu atmosferu zabavljajući ukućane poznatog imanja, a mikrofona se latio i... »
©2018 Netmark d.o.o.