Povezane vesti

Drugi Jesenji pozorišni festival Emira Kusturice 27. i 28. oktobra

Press pre 5 dana
Drugi Jesenji pozorišni festival reditelja Emira Kusturice održaće se 27. i 28. oktobra na Mećavniku, uz podršku kompanije NIS, u organizaciji Rasta Internacionala.
Foto:B92.net Izreka našeg proslavljenog književnika, Matije Bećkovića „Kao da živimo u međuvremenu“, ovogodišnji je slogan festivala koji se odvija prema ideji osnivača da Mećavnik postane sinonim za prožimanje energije i... »

Festival na Mećavniku uz podršku NIS-a

Večernje novosti pre 5 dana
Drugi Jesenji pozorišni festival Emira Kusturice održaće se 27. i 28. oktobra u organizaciji Rasta Internacionala
DRUGI Jesenji pozorišni festival reditelja Emira Kusturice održaće se 27. i 28. oktobra na Mećavniku, uz podršku kompanije NIS, u organizaciji Rasta Internacionala. Izreka našeg proslavljenog književnika, Matije Bećkovića „Kao da... »

Jesenji pozorišni festival uskoro na Mećavniku

RTV pre 5 dana
RTV: Jesenji pozorišni festival uskoro na Mećavniku
BEOGRAD - Drugi Jesenji pozorišni festival reditelja Emira Kusturice održaće se 27. i 28. oktobra na Mećavniku. Izreka književnika i akademika Matije Bećkovića "Kao da živimo u međuvremenu", ovogodišnji je slogan festivala koji se odvija prema ideji osnivača da Mećavnik postane sinonim za prožimanje energije i iskustva između mladih i ostvarenih umetnika.
"Moja želja je da se Mećavnik sve više pretvara u kulturnu instituciju, pa utoliko ta ideja da svako godišnje doba ima jedan svoj festival, zapravo je ispunjenje sna o svrsi tog prostora, slično Andrićgradu", izjavio je Kusturica... »
©2017 Netmark d.o.o.