Povezane vesti

Šarčević: Kad sam bio u Skupštini odricali su se zakona ko Sveti Petar od Hrista

Nova ekonomija četvrtak, 12. oktobar 2017.
Jako zanimljivo da kad nešto pričamo svi zajedno, svi to drugačije dožive tada, a drugačije u mikrofon kasnije, rekao je ministar prosvete Mladen Šarčević. Šarčević je to rekao povodom demanta kojim je USPS odgovorio na jučerašnje saopštenje ministarstva da je na sastanku o Zakonu o zaposlenima u... »

"Citiraću premijerku - sastanci pred novinarima"

B92 četvrtak, 12. oktobar 2017.
B92: "Citiraću premijerku - sastanci pred novinarima"
Jako zanimljivo da kad nešto pričamo svi zajedno, svi to drugačije dožive tada, a drugačije u mikrofon kasnije, rekao je ministar prosvete Mladen Šarčević.
Šarčević je to rekao povodom demanta kojim je USPS odgovorio na jučerašnje saopštenje ministarstva da je na sastanku o Zakonu o zaposlenima u javnim službama, na kome su bili ministar Šarčević i ministar Ružić, "70 odsto primedbi... »

Sindikat demantuje ministra prosvete, a ministar sindikat

Danas četvrtak, 12. oktobar 2017.
Sindikat demantuje ministra prosvete, a on njih, epilog je sastanka koji je u sredu održan radi usaglašavanja stavova o Nacrtu zakona o zaposlenima u javnim službama. Nakon što je Ministarstvo prosvete saopštilo da je 70 odsto primedbi sindikata obrazovanja, danas se oglasila Unija sindikata... »

ŠŠarčević: Sindikati govore jedno na sastanku sa nama, a drugo medijima

Blic četvrtak, 12. oktobar 2017.
Zakon o zaposlenima u javnim službama u mnogo čemu nije shvaćen kako treba, kao i da je sve ono što "najviše tišti" Uniju sindikata - otpremnine, nagrade u okviru ZOS-a, rekao je danas ministar prosvete Mladen Šarčević.
On je citirao premijerku Anu Brnabić, koja je jednom predložila da imaju sastanke pred novinarima. - Jako zanimljivo da kad nešto pričamo svi zajedno, svi to drugačije dožive u mikrofon. Isti ti sindikati su sa nama radili te... »

Šarčević: Sindikati govore jedno na sastanku, drugo medijima

Večernje novosti četvrtak, 12. oktobar 2017.
Jako zanimljivo da kad nešto pričamo svi zajedno, svi to drugačije dožive tada, a drugačije u mikrofon kasnije, rekao je danas ministar prosvete Mladen Šarčević
Jako zanimljivo da kad nešto pričamo svi zajedno, svi to drugačije dožive tada, a drugačije u mikrofon kasnije, rekao je danas ministar prosvete Mladen Šarčević. Šarčević je to rekao povodom demanta kojim je USPS danas odgovorio... »

Šarčević: Sindikati govore jedno na sastanku, drugo medijima

Dnevnik četvrtak, 12. oktobar 2017.
BEOGRAD: Jako zanimljivo da kad nešto pričamo svi zajedno, svi to drugačije dožive tada, a drugačije u mikrofon kasnije, rekao je danas ministar prosvete Mladen Šarčević.
Šarčević je to rekao povodom demanta kojim je USPS danas odgovorio na jučerašnje saopštenje ministarstva da je na sastanku o Zakonu o zaposlenima u javnim službama, na kome su bili ministar Šarčević i ministar Ružić, "70 odsto... »

Šarčević i Sindikat različito o dogovoru - pre i posle mikrofona

RTV četvrtak, 12. oktobar 2017.
RTV: Šarčević i Sindikat različito o dogovoru - pre i posle mikrofona
BEOGRAD - Jako zanimljivo da kad nešto pričamo svi zajedno, svi to drugačije dožive tada, a drugačije u mikrofon kasnije, rekao je danas ministar prosvete Mladen Šarčević. Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije demantovala je danas navode iz saopštenja Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja da je postignuta saglasnost o najvećem broju pitanja iz Zakona o zaposlenim u javnim službama.
Šarčević je to rekao povodom demantija kojim je USPS danas odgovorio na jučerašnje saopštenje ministarstva da je na sastanku o Zakonu o zaposlenima u javnim službama, na kome su bili ministar Šarčević i ministar Ružić, "70 odsto... »

Šarčević: Sindikati na sastanku govore jedno, medijima drugo

RTS četvrtak, 12. oktobar 2017.
RTS: Šarčević: Sindikati na sastanku govore jedno, medijima drugo
Jako zanimljivo da kad nešto pričamo svi zajedno, svi to drugačije dožive tada, a drugačije u mikrofon kasnije, rekao je ministar prosvete Mladen Šarčević odgovarajući na demanta USPS.
Šarčević je to rekao povodom demanta kojim je USPS odgovorio na jučerašnje saopštenje Ministarstva da je na sastanku o Zakonu o zaposlenima u javnim službama, na kome su bili ministar Šarčević i ministar Ružić, "usvojeno 70 odsto... »

Ministartsvo prosvete: Uvažene primedbe sindikata

Danas četvrtak, 12. oktobar 2017.
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić razgovarali su danas sa predstavnicima pet reprezentativnih sindikata zaposlenih u obrazovanju o Nacrtu zakona o zaposlenima u javnim službama, saopšteno je iz Minitarstva. Na... »
©2018 Netmark d.o.o.