Odnosi Srbije i Nemačke na najvišem nivou

Odnosi Srbije i Nemačke na najvišem nivou

B92 četvrtak, 12. oktobar 2017.
B92: Odnosi Srbije i Nemačke na najvišem nivou
Beograd -- Predsednik Srbije razgovarao sa izaslanikom za Jugoistočnu Evropu Ministarstva spoljnih poslova Nemačke Kristijanom Helbahom.
Aleksandar Vučić i Helbah su izrazili zadovoljstvo što su politički i ekonomski bilateralni odnosi dve zemlje na najvišem nivou u novijoj istoriji i očekivanje da će u budućnosti nastaviti da se razvijaju. Nemački diplomata je... »

Odnosi Srbije i Nemačke na najvišem nivou u novijoj istoriji

RTS četvrtak, 12. oktobar 2017.
RTS: Odnosi Srbije i Nemačke na najvišem nivou u novijoj istoriji
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i izaslanika za Jugoistočnu Evropu Ministarstva spoljnih poslova Nemačke Kristijan Helbah izrazili su zadovoljstvo što su politički i ekonomski bilateralni odnosi dve zemlje na najvišem nivou u novijoj istoriji i očekivanje da će u budućnosti nastaviti da se razvijaju.
Nemački diplomata je rekao da je Srbija glavni partner u regionu, posebno za ostvarivanje ciljeva Berlinskog procesa, koji podrazumevaju bolje ekonomsko i infrastrukturno povezivanje Zapadnog Balkana, saopštila je Služba za... »

Vučić i Helbah: Odnosi Srbije i Nemačke na najvišem nivou u novijoj istoriji

Večernje novosti četvrtak, 12. oktobar 2017.
Srpski predsednik je naglasio da će Srbija ostati posvećena regionalnoj saradnji, sa ciljem održavanja mira i stabilnosti u regionu
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i izaslanik za Jugoistočnu Evropu Ministarstva spoljnih poslova Nemačke Kristijan Helbah, izrazili su danas zadovoljstvo što su politički i ekonomski bilateralni odnosi dve zemlje na najvišem... »

Vučić i Helbah: Odnosi Nemačke i Srbije na najvišem nivou u novijoj istoriji

Blic četvrtak, 12. oktobar 2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i izaslanik za Jugoističnu Evropu Ministarstva spoljnih poslova Nemačke Kristijan Helbah izrazili su danas zadovoljstvo zbog toga što su politički i ekonomski odnosi Srbije i Nemačke "na najvišem nivou u novijoj istoriji", kao i očekivanje da će u budućnosti nastaviti da se razvijaju.
Helbah je rekao da je Srbija glavni partner u regionu, posebno za ostvarivanje ciljeva Berlinskog procesa, koji podrazumevaju bolje ekonomsko i infrastrukturno povezivanje Zapadnog Balkana, saopštila je pres služba predsednika... »

Odnosi Srbije i Nemačke na najvišem nivou

RTV četvrtak, 12. oktobar 2017.
RTV: Odnosi Srbije i Nemačke na najvišem nivou
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i izaslanika za Jugoistočnu Evropu Ministarstva spoljnih poslova Nemačke Kristijan Helbah, izrazili su danas zadovoljstvo što su politički i ekonomski bilateralni odnosi dve zemlje na najvišem nivou u novijoj istoriji i očekivanje da će u budućnosti nastaviti da se razvijaju.
Nemački diplomata je rekao da je Srbija glavni partner u regionu, posebno za ostvarivanje ciljeva Berlinskog procesa, koji podrazumevaju bolje ekonomsko i infrastrukturno povezivanje Zapadnog Balkana, saopštila je Služba za... »

Vučić se sastaje sa Helbahom i Gotemelorovom

Blic četvrtak, 12. oktobar 2017.
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa specijalnim izaslanikom Ministarstva spoljnih poslova Nemačke za Jugoistočnu Evropu Kristijanom Helbahom.
Uz ovaj sastanak, predsednik Vučić danas će se sastati i sa zamenicom generalnog sekretara NATO-a Rouz Gotemeler. Kako je najavila predsednikova Služba za saradnju s medijima, nakon sastanaka u zgradi Generalnog sekretarijata... »
©2018 Netmark d.o.o.