Odnosi Srbije i Nemačke na najvišem nivou

Odnosi Srbije i Nemačke na najvišem nivou

B92 pre 7 dana
B92: Odnosi Srbije i Nemačke na najvišem nivou
Beograd -- Predsednik Srbije razgovarao sa izaslanikom za Jugoistočnu Evropu Ministarstva spoljnih poslova Nemačke Kristijanom Helbahom.
Aleksandar Vučić i Helbah su izrazili zadovoljstvo što su politički i ekonomski bilateralni odnosi dve zemlje na najvišem nivou u novijoj istoriji i očekivanje da će u budućnosti nastaviti da se razvijaju. Nemački diplomata je... »

Odnosi Srbije i Nemačke na najvišem nivou u novijoj istoriji

RTS pre 7 dana
RTS: Odnosi Srbije i Nemačke na najvišem nivou u novijoj istoriji
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i izaslanika za Jugoistočnu Evropu Ministarstva spoljnih poslova Nemačke Kristijan Helbah izrazili su zadovoljstvo što su politički i ekonomski bilateralni odnosi dve zemlje na najvišem nivou u novijoj istoriji i očekivanje da će u budućnosti nastaviti da se razvijaju.
Nemački diplomata je rekao da je Srbija glavni partner u regionu, posebno za ostvarivanje ciljeva Berlinskog procesa, koji podrazumevaju bolje ekonomsko i infrastrukturno povezivanje Zapadnog Balkana, saopštila je Služba za... »

Vučić i Helbah: Odnosi Srbije i Nemačke na najvišem nivou u novijoj istoriji

Večernje novosti pre 7 dana
Srpski predsednik je naglasio da će Srbija ostati posvećena regionalnoj saradnji, sa ciljem održavanja mira i stabilnosti u regionu
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i izaslanik za Jugoistočnu Evropu Ministarstva spoljnih poslova Nemačke Kristijan Helbah, izrazili su danas zadovoljstvo što su politički i ekonomski bilateralni odnosi dve zemlje na najvišem... »

Vučić i Helbah: Odnosi Nemačke i Srbije na najvišem nivou u novijoj istoriji

Blic pre 7 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i izaslanik za Jugoističnu Evropu Ministarstva spoljnih poslova Nemačke Kristijan Helbah izrazili su danas zadovoljstvo zbog toga što su politički i ekonomski odnosi Srbije i Nemačke "na najvišem nivou u novijoj istoriji", kao i očekivanje da će u budućnosti nastaviti da se razvijaju.
Helbah je rekao da je Srbija glavni partner u regionu, posebno za ostvarivanje ciljeva Berlinskog procesa, koji podrazumevaju bolje ekonomsko i infrastrukturno povezivanje Zapadnog Balkana, saopštila je pres služba predsednika... »

Odnosi Srbije i Nemačke na najvišem nivou

RTV pre 7 dana
RTV: Odnosi Srbije i Nemačke na najvišem nivou
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i izaslanika za Jugoistočnu Evropu Ministarstva spoljnih poslova Nemačke Kristijan Helbah, izrazili su danas zadovoljstvo što su politički i ekonomski bilateralni odnosi dve zemlje na najvišem nivou u novijoj istoriji i očekivanje da će u budućnosti nastaviti da se razvijaju.
Nemački diplomata je rekao da je Srbija glavni partner u regionu, posebno za ostvarivanje ciljeva Berlinskog procesa, koji podrazumevaju bolje ekonomsko i infrastrukturno povezivanje Zapadnog Balkana, saopštila je Služba za... »

Vučić se sastaje sa Helbahom i Gotemelorovom

Blic pre 7 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa specijalnim izaslanikom Ministarstva spoljnih poslova Nemačke za Jugoistočnu Evropu Kristijanom Helbahom.
Uz ovaj sastanak, predsednik Vučić danas će se sastati i sa zamenicom generalnog sekretara NATO-a Rouz Gotemeler. Kako je najavila predsednikova Služba za saradnju s medijima, nakon sastanaka u zgradi Generalnog sekretarijata... »
©2017 Netmark d.o.o.