Povezane vesti

"Mi se uvek pripremamo za najgore i za rat": Odbrana i zaštita se vraća u Srbiju?

"Mi se uvek pripremamo za najgore i za rat": Odbrana i zaštita se vraća u Srbiju?

Pravda 12.10.2017
Ministar odbrane Aleksandar Vulin prisustvovao je danas u Domu Vojske Srbije, u Beogradu, okruglom stolu na temu „Obučavanje građana za odbranu zemlje“, koji je deo nastojanja da se kroz dijalog inicira široka javna rasprava o potrebi edukacije… »
Vulin: Mi se uvek pripremamo za rat, to je posao vojske

Vulin: Mi se uvek pripremamo za rat, to je posao vojske

N1 Info 12.10.2017
Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da je u novoj organizacionoj strukturi MO predviđen poseban sektor za civilnu odbranu koji je "ukinut 2006. suštinski bez razloga". Mi se uvek pripremamo za najgore, mi se uvek pripremamo za rat, to je razlog… »
Okrugli sto na temu „Obučavanje građana za odbranu zemlje“

Okrugli sto na temu „Obučavanje građana za odbranu zemlje“

Beta video 12.10.2017
BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin prisustvovao je danas u Domu Vojske Srbije u Beogradu okruglom stolu na temu „Obučavanje građana za odbranu zemlje“, koji je deo nastojanja da se kroz dijalog inicira široka javna rasprava o potrebi… »
Vulin: Mi se uvek pripremamo za najgore

Vulin: Mi se uvek pripremamo za najgore

Beta video 12.10.2017
BEOGRAD - ``Mi se uvek pripremamo za najgore, mi se uvek pripremamo za rat. To je posao i zadatak i razlog postojanja svake vojske. Ali svaki civil treba da zna šta da radi u slučaju elementarne nepogode, kako da zaštiti sebe, kako da zaštiti svoju… »
Vulin:  Odbrana svake zemlje se sastoji od civilne odbrane i vojske

Vulin: Odbrana svake zemlje se sastoji od civilne odbrane i vojske

Beta video 12.10.2017
BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksanda Vulin istakao je da se odbrana svake zemlje sastoji od civilne odbrane i vojske i da se odbrana svake zemlje zasniva na obučenosti i organizovanosti čitavog stanovništva, ali da je Srbija prestala to da radi već… »

Vesti dana »