Poginuo predsednik opštine Tutin

Poginuo predsednik opštine Tutin

Glas Zapadne Srbije četvrtak, 12. oktobar 2017.
Tutin - Predsednik opštine Tutin Šemsudin Kučević, izgubio je život u saobraćajnoj nesreći koja se oko 15 sati dogodila na putu Novi Pazar - Tutin. Kučević je ubrzo nakon udesa prevezen u novopazarsku bolnicu, gde je podlegao povredama, saznaje Glas zapadne Srbije. Kučević je u automobilu bio sa... »

Kučević stradao u udesu

Radio sto plus četvrtak, 12. oktobar 2017.
Predsednik Opštine Tutin Šemsudin Kučević poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 15 časova na magistralnom putu Novi Pazar – Tutin. On je hitno prebačen u novopazarsku Opštu bolnicu gde su lekari pokušali da mu spasu život, ali je ubrzo podlegao povredama, potvrđeno nam je u... »

Poginuo nepobedivi predsednik opštine Prvi čovek Tutina stradao u saobraćajnoj nesreći

Večernje novosti četvrtak, 12. oktobar 2017.
U selu Crkvine kod Tutina danas poginuo Šemsudin Kučević, predsednik opštine Tutin
U saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 15 časova dogodila na starom putu Novi Pazar – Tutin, kod mesta Crkvine, život je izgubio Šemsudin Kučević, dugogodišnji predsednik opštine Tutin, potpredsednik SDA Sandžaka i u više... »

Predsednik Opštine Tutin podlegao povredama

Studio B četvrtak, 12. oktobar 2017.
Predsednik Opštine Tutin , Šemsudin Kučević, podlegao je povredama zadobijenim u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 15 sati dogodila na putu Novi Pazar – Tutin.
Kučević je preminuo u novopazarskom Zdravstvenom centru, gde je hitno transportovan sa mesta udesa i gde su se doktori borili za njegov život. Predsednik Opštine Tutin je u automobilu bio sa svojim vozačem, kada je, prema rečima... »

Predsednik opštine Tutin poginuo u saobraćajnoj nesreći

N1 Info četvrtak, 12. oktobar 2017.
Predsednik Opštine Tutin Šemsudin Kučević poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 15 časova na magistralnom putu Novi Pazar - Tutin, prenosi Radio Sto plus.
Kučević je hitno prebačen u novopazarsku opštu bolnicu gde su lekari pokušali da mu spasu život, ali je ubrzo podlegao povredama, potvrđeno nam je u toj zdravstvenoj ustanovi. Kako prenose mediji, Kučević je u automobilu bio sa... »
©2018 Netmark d.o.o.