Povezane vesti
Šarčević: Za nasilje u školama odgovaraće i direktori
Press 18.10.2017
Ministar Šarčević, za "Novosti", najavljuje nove mere radi sprečavanja nasilja u školama. Foto:B92.net Prema njegovim rečima, prethodni sastav Ministarstva smanjio je broj pedagoga i psihologa u školama. Tako je, kako ističe, u školi u Aranđelovcu, u… »
Smrt pevačice Kuda vodi trag obuće sa nasipa i šta se desilo sa Jeleninom burmom?
Večernje novosti 18.10.2017
Otisak obuće ubice pronađen je na drugoj strani kanala u Borči, suprotno od nasipa. Venčana burma nedostaje sa domalog prsta žrtvine desne ruke, a tu je nađen muški DNK. TRAG otiska obuće, na kom je bilo krvi ubijene pevačice Jelene Marjanović, pronađen… »
Ovako je monstrum ubijao Jelenu: Najpre je udario po nogama, zatim vukao za kosu pa dohvatio za donji deo trenerke! Onda je…
Pravda 18.10.2017
Osoba koja je ubila Jelenu Marjanović (33) ostavila je u blizini kanala, gde ju je usmrtila, otisak patike ili cipele. Ovaj podatak je naznačen i u spisima koje je policija dostavila Tužilaštvu. Specifičan trag na obući, međutim, do danas nije doveo do… »
Vesti dana »

Zabrinut sam, ovo nije Srbija, ne sme naš reprezentativac tako da se ponaša: Svetislav Pešić progovorio nakon Portugala! Portugalci progovorili o isključenju petruševa: Udario me je u stomak, nadao sam se da ga neće isključiti!
Hot sport pre 28 minutajoš 123 povezane

Veljanovski: Ne znamo šta je država spremna da ponudi Junajted grupi za gašenje nezavisnih medija
Nova pre 58 minutajoš 25 povezanih

"Podneću zahtev za njeno usvajanje"! Komšinica koja je pronašla bebu pored kontejnera u Zemunu: Bačena je da ne preživi - ovo je sudbina
Kurir pre 2 satajoš 38 povezanih

RZS: Stopa zaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu 51,5 odsto, a nezaposlenosti 8,5 odsto
Beta pre 5 satijoš 47 povezanih