Povezane vesti
Pesnicom u glavu! Političar tukao bivšeg muža Goce Tržan, ukućani aplaudirali i navijali! (video)
Telegraf 18.10.2017
Pobesneli Spaho se zaleteo na Ivana Marinkovića i nekoliko puta ga udario. Sukob između Ivana Marinkovića i Spaha u " Parovima" se završio tučom, a političar je nekoliko puta udario bivšeg muža Goce Tržan. Pretio je da će mi odseći prste, mislio je da… »
Pretio je da će mi odseći prste, mislio je da Lena nije njegova ćerka! Goca Tržan iznela šokantne optužbe na račun Ivana…
Telegraf 18.10.2017
- Ja čuvam sve njegove poruke od momenta kada sam mu rekla da ne želim da živim sa njim. Imam dva gigabajta toga. Policija je upoznata s tim materijalom - izjavila je Goca Tržan. Prepucavanje bivših supružnika se nastavlja, i nakon što je Ivan Marinković… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 31 povezana

ANEM poziva na hitnu unutrašnju istragu povodom napada na Vuka Cvijića
Radar pre 26 minutajoš 6 povezanih

„JZO hitno da se rasformira, a njen komandant Marko Kričak i ostali koji su odgovorni za iživljavanje nad studentima procesuiraju“
Nova pre 46 minutajoš 20 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 16 povezanih