Povezane vesti
Brnabić: Presrećna sam što je otvoren Muzej savremene umetnosti
Novi magazin 20.10.2017
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je presrećna što je posle deset godina ponovo otvoren Muzej savremene umetnosti u Beogradu koji će, kako je istakla, postaviti nove standarde u muzejskom prostoru. "Ovo je jedan od najlepših dana od kada… »
Ana Brnabić: Najlepši dan od kako sam u Vladi, hvala što ste ostavili sujete po strani
Blic 20.10.2017
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić posetila je Muzej savremene umetnosti u Beogradu koji je danas svečano otvoren posle više od 10 godina rekonstrukcije. Premijerka je zajedno sa predsednicom Skupštine Majom Gojković i ministrom za kulturu i… »
(Kurir TV) premijerka Ana na otvaranju Muzeja: Lično, ovo mi je jedan od najlepših dana otkad sam u vladi
Kurir 20.10.2017
1 / 7 Foto: Mona Cukić BEOGRAD - Želim da kažem, potpuno lično, da je meni ovo jedan od najlepših dana otkad sam u Vladi. Muzej savremene umetnosti vraćamo publici u Beogradu i širom Srbije. Sutra krećemo i fokusiramo se na Narodni muzej. Bez praznih… »
Vesti dana »

Uživo Amerika na ivici, niko nema odgovor na ključno pitanje! Velika potraga za ubicom Čarlija Kirka, FBI prvi put pokazao snimak osumnjičenog: Vens držao ruku na kovčegu sa telom, udovica neutešna (foto,video)
Blic pre 23 minutajoš 34 povezane

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Napadi na centar za obuku Zaporoške nuklearke, Moskvu i Lenjingrad; Počele vežbe Rusije i Belorusije Zapad-2025
RTV pre 1 satjoš 22 povezane

Rubio: Presuda Bolsonaru je lov na veštice, adekvatno ćemo odgovoriti
NIN pre 39 minutajoš 22 povezane

Govor Saše matića rasplakao javnost Pevač se obrati ćerki Tari, a onda je na gala slavlju nastao muk
Alo pre 14 minutajoš 18 povezanih