Povezane vesti
Brnabić: Presrećna sam što je otvoren Muzej savremene umetnosti
Novi magazin 20.10.2017
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je presrećna što je posle deset godina ponovo otvoren Muzej savremene umetnosti u Beogradu koji će, kako je istakla, postaviti nove standarde u muzejskom prostoru. "Ovo je jedan od najlepših dana od… »
Ana Brnabić: Najlepši dan od kako sam u Vladi, hvala što ste ostavili sujete po strani
Blic 20.10.2017
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić posetila je Muzej savremene umetnosti u Beogradu koji je danas svečano otvoren posle više od 10 godina rekonstrukcije. Premijerka je zajedno sa predsednicom Skupštine Majom Gojković i ministrom za kulturu i… »
(Kurir TV) premijerka Ana na otvaranju Muzeja: Lično, ovo mi je jedan od najlepših dana otkad sam u vladi
Kurir 20.10.2017
1 / 7 Foto: Mona Cukić BEOGRAD - Želim da kažem, potpuno lično, da je meni ovo jedan od najlepših dana otkad sam u Vladi. Muzej savremene umetnosti vraćamo publici u Beogradu i širom Srbije. Sutra krećemo i fokusiramo se na Narodni muzej. Bez… »
Vesti dana »
BLOG: Novosadski studenti upali u Rektorat, studenti BU demantovali da su im zahtevi ispunjeni, protest ispred RTS
N1 Info pre 3 satajoš 58 povezanih
Uroš Blažić osuđen na 20 godina zatvora za masakr u Duboni i Malom Orašju
BBC News pre 2 satajoš 105 povezanih
Vlada nastavlja objavljivanje dokumenata o nadstrešnici, do 18 sati više od 120
Sputnik pre 23 minutajoš 59 povezanih
Evropska centralna banka nastavlja „popuštanje“ monetarnog kaiša
Biznis.rs pre 3 satajoš 28 povezanih
Posle nepuna četiri sata, završena blokada zgrade Policijske uprave Novi Sad
Beta pre 6 satijoš 26 povezanih