Povezane vesti
Brnabić: Presrećna sam što je otvoren Muzej savremene umetnosti
Novi magazin 20.10.2017
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je presrećna što je posle deset godina ponovo otvoren Muzej savremene umetnosti u Beogradu koji će, kako je istakla, postaviti nove standarde u muzejskom prostoru. "Ovo je jedan od najlepših dana od… »
Ana Brnabić: Najlepši dan od kako sam u Vladi, hvala što ste ostavili sujete po strani
Blic 20.10.2017
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić posetila je Muzej savremene umetnosti u Beogradu koji je danas svečano otvoren posle više od 10 godina rekonstrukcije. Premijerka je zajedno sa predsednicom Skupštine Majom Gojković i ministrom za kulturu i… »
(Kurir TV) premijerka Ana na otvaranju Muzeja: Lično, ovo mi je jedan od najlepših dana otkad sam u vladi
Kurir 20.10.2017
1 / 7 Foto: Mona Cukić BEOGRAD - Želim da kažem, potpuno lično, da je meni ovo jedan od najlepših dana otkad sam u Vladi. Muzej savremene umetnosti vraćamo publici u Beogradu i širom Srbije. Sutra krećemo i fokusiramo se na Narodni muzej. Bez… »
Vesti dana »
Milanović ili Primorac? Počelo glasanje u drugom krugu predsedničkih izbora u Hrvatskoj
Blic pre 50 minutajoš 15 povezanih
Delovi Los Anđelesa pretvoreni u pepeo, najmanje 16 mrtvih, nove evakuacije
BBC News pre 8 minutajoš 10 povezanih
Čekaju nas ledeni dani, sneg će napadati do 30 cm! Hladni talas zahvatio Srbiju, meteorolozi upozoravaju na ove tri pojave: Evo kada stiže promena vremena
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih
Majami pobedio Portland, Jović odigrao još jednu dobru utakmicu
Vesti online pre 26 minutajoš 10 povezanih