Povezane vesti

Brnabić: Presrećna sam što je otvoren Muzej savremene umetnosti

Brnabić: Presrećna sam što je otvoren Muzej savremene umetnosti

Novi magazin 20.10.2017
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je presrećna što je posle deset godina ponovo otvoren Muzej savremene umetnosti u Beogradu koji će, kako je istakla, postaviti nove standarde u muzejskom prostoru. "Ovo je jedan od najlepših dana od… »
Ana Brnabić: Najlepši dan od kako sam u Vladi, hvala što ste ostavili sujete po strani

Ana Brnabić: Najlepši dan od kako sam u Vladi, hvala što ste ostavili sujete po strani

Blic 20.10.2017
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić posetila je Muzej savremene umetnosti u Beogradu koji je danas svečano otvoren posle više od 10 godina rekonstrukcije. Premijerka je zajedno sa predsednicom Skupštine Majom Gojković i ministrom za kulturu i… »
(Kurir TV) premijerka Ana na otvaranju Muzeja: Lično, ovo mi je jedan od najlepših dana otkad sam u vladi

(Kurir TV) premijerka Ana na otvaranju Muzeja: Lično, ovo mi je jedan od najlepših dana otkad sam u vladi

Kurir 20.10.2017
1 / 7 Foto: Mona Cukić BEOGRAD - Želim da kažem, potpuno lično, da je meni ovo jedan od najlepših dana otkad sam u Vladi. Muzej savremene umetnosti vraćamo publici u Beogradu i širom Srbije. Sutra krećemo i fokusiramo se na Narodni muzej. Bez… »

Vesti dana »