Brazil: Tinejdžer pucao u školi, ubio dva učenika

Brazil: Tinejdžer pucao u školi, ubio dva učenika

Politika pre 29 dana
GOJANA – Učenik privatne škole u Brazilu pucao je iz pištolja i ubio dve učenika, a četvoro ranio, posle čega je uhapšen, saopštile su lokalne vlasti. Policija i vatrogasna služba u gradu Gojana na severoistoku Brazila saopštili su da su žrtve stare 12 i 13 godina, dok su policijski istražitelji za... »

Pobio školske drugove jer su ga vređali! (video)

Mondo pre 29 dana
Petnaestogodišnji sin policajca uhapšen nakon što je očevim pištoljem ubio dvoje, a ranio četvoro dece u privatnoj školi.
Foto: YouTube Učenik privatne škole u Brazilu pucao je u petak iz pištolja u učionici i ubio dva učenika, a četvoro ranio, posle čega je uhapšen, saopštile su lokalne vlasti. Zvaničnik policije u gradu Gojanija u državi Gojas u... »

Brazil: Učenik ubio dva dečaka, četiri ranio

Radio 021 pre 29 dana
Učenik privatne škole u Brazilu pucao je iz pištolja i ubio dva učenika, a četvoro ranio, posle čega je uhapšen, saopštile su lokalne vlasti.
Policija i vatrogasna služba u gradu Gojana na severoistoku Brazila saopštili su da poginuli i ranjeni đaci imaju od 11 do 16 godina, dok učenik koji je pucao ima 14 godina. Policijski zvaničnik je rekao da je napadač sin... »

Masakr u školi: Dečak (14) ubio dva učenika, četvoro ranio

Kurir pre 29 dana
GOJANIJA - Četrnaestogodišnji učenik privatne škole u Brazilu pucao je u petak iz pištolja u učionici i ubio dva učenika, a četvoro ranio, posle čega je uhapšen, saopštile su lokalne vlasti. Zvaničnik policije u gradu Gojanija u državi Gojas u centralnozapadnom delu Brazila, Marselo Granža, rekao... »

Pucnjava u Brazilu: Tinejdžer upao u školu i ubio dva učenika

Blic pre 29 dana
Učenik privatne škole u Brazilu pucao je iz pištolja i ubio dva učenika, a četvoro ranio, posle čega je uhapšen, saopštile su lokalne vlasti.
Policija i vatrogasna služba u gradu Gojana na severoistoku Brazila saopštili su da su žrtve stare 12 i 13 godina, dok su policijski istražitelji za AFP rekli da učenik koji je pucao ima 14 godina, a da su upucani učenici... »

Brazil: Tinejdžer pucao u školi, ubio dva učenika

Večernje novosti pre 29 dana
Učenik privatne škole u Brazilu pucao je iz pištolja i ubio dve učenika, a četvoro ranio, posle čega je uhapšen
GOJANA- Učenik privatne škole u Brazilu pucao je iz pištolja i ubio dve učenika, a četvoro ranio, posle čega je uhapšen, saopštile su lokalne vlasti. Policija i vatrogasna služba u gradu Gojana na severoistoku Brazila saopštili... »
©2017 Netmark d.o.o.