Povezane vesti
Ona me je milion puta izdala! Sloba priznao koliko dugo nije imao seks sa Kijom, i prvi put izneo sav prljav veš iz njihovog…
Telegraf 22.10.2017
- Ovo je znalo samo nekoliko meni najbližih ljudi, prvi put ovo pričam javno i mnogo mi je neprijatno zbog toga - rekao je Sloba. Posle svega što se sinoć izdešavalo, Sloba je konačno rešio da progovri i po prvi put je izneo šokantne detalje iz… »
Ženetino, šta ti glumiš, mafijaša? E, pa, malo si se zanela! Anabela najavila tužbu protiv Kije i otkrila tajni plan…
Telegraf 22.10.2017
- Pod stresom sam otkad mi je stigla ova poruka, tu sam sa detetom, tresem se. Ja ovo ne moram da trpim, niti sam joj muža uzela, niti sam u Zadruzi - kaže Anabela za Telegraf. Nakon što je dobila preteću poruku od Kristine Kije Kockar, Anabela Atijas… »
Bolje ti je da me ne uzimaš u usta! Slobina žena poslala Anabeli žestoku poruku, a Lunina majka joj je brutalno uzvratila…
Telegraf 22.10.2017
Kija Kockar je zapretila Anabeli, a Lunina mama joj je odgovorila istom merom. Veza između Slobe i Lune, je izgleda načisto zavadila njihove porodice, i sada je ulje na vatru dodala Kija Kockar koja je Anabeli poslala preteću poruku preko Instagrama… »
Safet me je varao, wc devojka nek' prestane da me pominje: Kija poslala Slobi i Luni eksplozivnu poruku! (video)
Telegraf 22.10.2017
Kija Kockar nije mogla da izdrži i Slobi i Luni je poručila da je više ne uzimaju u usta. Posle sinoćnog opšteg haosa koji je vladao u "Zadruzi" posle uključenje Kijine majke Nadice, oglasila se i Kristina Kija Kockar koja je Slobi i Luni poslala… »
Uhvatio pa ne pušta! Marko i Divna u ljubavnom zanosu pred svima! (VIDEO)
Telegraf 22.10.2017
Marko i Divna se nisu obazirali na kamere i lepo su se "zabavljali" u krevetu. Da im publika nimalo ne smeta, Marko i Divna su dokazali noćas kada su se strasno ljubili u krevetu, dok su ih svi gledali. Safet me je varao, WC devojka nek' prestane da me… »
Pitali smo Lunu da li je ok što je Kiju nazvala glupačom, a onda je Đoganijeva objasnila sve i rekla šta ima da poruči…
Telegraf 22.10.2017
Luna je imala šta da kaže. Luna Đogani i Sloba Radanović bili su u žiži, a sa ostalim zadrugarima odgovarali su na pitanje novinara. Ekipa Telegrafa bila je u studiju televizije "Pink", a Lunu smo pitali da li je za nju ok što je Slobinu još uvek… »
Vesti dana »

Počinje najgora noćna mora! Zelenski će do leta biti nateran na ovo, Evropa nemoćna pred Putinom: "Ovakav pakao nije viđen 80 godina"
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih

Gradonačelnik Kraljeva prisustvovao sastanku SNS-a u Miločaju, građani ga dočekali jajima, došlo do koškanja s policijom (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Novi šok u vatikanu: Papa Franja u teškom stanju, imao još dve respiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Blic pre 10 satijoš 1 povezana