Povezane vesti

Aleks rekla da se Sanja bavi prostitucijom, a onda joj je Stankovićeva zapušila usta za sva vremena! (video)

Aleks rekla da se Sanja bavi prostitucijom, a onda joj je Stankovićeva zapušila usta za sva vremena! (video)

Telegraf 25.10.2017
- Mene baš boli d*pe ko će šta reći, ja znam ko sam i šta sam - poručila je Sanja Stanković. Sinoć je u Zadrugu stiglo pismo od Velikog šefa, u pismu je bilo navedeno da zadrugari treba da igraju igru istine, gde će jedni drugima postavljati… »
Luna Đogani rekla šta misli o bivšoj drugarici Anastasiji Ražnatović, sa kojom je nekad bila nerazdvojna! (video)

Luna Đogani rekla šta misli o bivšoj drugarici Anastasiji Ražnatović, sa kojom je nekad bila nerazdvojna! (video)

Telegraf 25.10.2017
Luna Đogani je posle dugo vremena progovorila o odnosu sa Anastasijom Ražnatović. Luna Đogani otkrila je u razgovoru sa Saškom Karan i Milanom Miloševićem zbog čega ne razgovara sa nekadašnjom najboljom drugaricom Anastasijom Ražnatović, sa… »
Mojoj ćerki treba psihijatar, neću da ja budem krivac za sve! Šokantna izjava Minine majke!

Mojoj ćerki treba psihijatar, neću da ja budem krivac za sve! Šokantna izjava Minine majke!

Telegraf 25.10.2017
- Ne znate kako je strašno imati dete koje vam se otima i u neku ruku je problematično - poručila je Ivana Vrbaški. Maloletna učesnica "Zadruge" Mina Vrbaški izazvala je ogomnu pažnju svojim učešćem u rijalitiju. Posle scena seksa pred kamerama… »
Osmeh, zagrljaj i stiskavac! Ljubav Slobe i Lune je počela 3. jula 2016, a ove slike to dokazuju! (foto)

Osmeh, zagrljaj i stiskavac! Ljubav Slobe i Lune je počela 3. jula 2016, a ove slike to dokazuju! (foto)

Telegraf 25.10.2017
Iako Sloba i Luna tvrde da su tada bili samo poznanici, fotografije iz jula prošle godine drugačije govore. Ljubav Slobe i Lune je na vrhuncu, i mada svi misle da su se oni zbližili u "Zadruzi", njih dvoje su i pre rijalitija imali nekoliko… »
Dve najomraženije takmičarke večeras ulaze u "Zadrugu", tuče i svađe su zagarantovane!

Dve najomraženije takmičarke večeras ulaze u "Zadrugu", tuče i svađe su zagarantovane!

Telegraf 25.10.2017
Njih dve će mnogima pomrsiti konce u rijalitiju. Uoči žurke, večeras će u "Zadrugu" navodno ući dve verovatno najomraženije učesnice rijalitija Smilja Janković i Ljuba Pantović. One će definitivno izazvati pravu pometnju među zadrugarima i… »
Ti si devojka za izlaske, izradićeš Slobu: Anđelo sve sasuo u lice Luni, ona mu još žešće uzvratila! (VIDEO)

Ti si devojka za izlaske, izradićeš Slobu: Anđelo sve sasuo u lice Luni, ona mu još žešće uzvratila! (VIDEO)

Telegraf 25.10.2017
Luna i Anđelo su se posvađali nakon što ju je Ranković ogovarao. Danas su se učesnici Zadruge okupili u spavaću sobu i tu započeli temu o ljubomori i muško - ženskim odnosima. Svi su iznosili svoje mišljenje na ovu temu i govorili o svojim… »
Totalni šok: Luna priznala kojeg učesnika "Zadruge" je muvala pre rijalitija, Slobi nije bilo dobro! (VIDEO)

Totalni šok: Luna priznala kojeg učesnika "Zadruge" je muvala pre rijalitija, Slobi nije bilo dobro! (VIDEO)

Telegraf 25.10.2017
Luna nije imala kud, i u igri istine je otkrila koji učesnik joj se svideo pre Slobe. U igri istine Luna je iznenadila sve kada je priznala da je pre rijalitija muvala Anđela. Debilu, idi mazi se sa Minom! Nakon što su se isplakali zajedno u kupatilu… »
Debilu, idi mazi se sa Minom! Nakon što su se isplakali zajedno u kupatilu, Teodora načisto odlepila i popljuvala Anđela…

Debilu, idi mazi se sa Minom! Nakon što su se isplakali zajedno u kupatilu, Teodora načisto odlepila i popljuvala Anđela…

Telegraf 25.10.2017
Ljuta Teodora je održala bukvicu zbunjenom Anđelu koji nije znao šta ga je snašlo. Nakon što su zajedno ronili suze u kupatilu, svi su mislili da su se Teodora i Anđelo pomirili, ali avaj, to je samo bio uvod u novu svađu tokom koje je Ranković… »

Vesti dana »