Povezane vesti
Senka - Euridika govori
Danas 25.10.2017
Opera i teatar Madlenianum večeras će biti prva umetnička kuća na Balkanu na čijoj će se sceni premijerno izvesti komad austrijske nobelovke Elfride Jelinek "Senka - Eurudika govori", ovenčan Nestorovom nagradom za najbolju dramu u 2016. na… »
Promašene ljubavi
Večernje novosti 25.10.2017
Danica Maksimović i Danica Ristovski kao dve Euridike. Komad nobelovke Elfride Jelinek, u režiji Ivane Vujić. MI se zovemo Danice. Mi smo i svetlost i tama, i kraj i početak dana. I rano jutro i zvezda u noći. Mi jedna drugoj osvetljavamo put u mraku… »
Premijera u Madlenijanumu: Najveći ljubavni mit iz ugla žene
Blic 25.10.2017
Na Velikoj sceni "Madlenijanuma" večeras (19.30) će premijerno biti izvedena predstava "Senka – Euridika govori" austrijske nobelovke Elfride Jelinek u režiji Ivane Vujić sa Danicom Maksimović i Danicom Ristovski u glavnim ulogama. - Reč je o… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana