Povezane vesti
Senka - Euridika govori
Danas 25.10.2017
Opera i teatar Madlenianum večeras će biti prva umetnička kuća na Balkanu na čijoj će se sceni premijerno izvesti komad austrijske nobelovke Elfride Jelinek "Senka - Eurudika govori", ovenčan Nestorovom nagradom za najbolju dramu u 2016. na nemačkom… »
Promašene ljubavi
Večernje novosti 25.10.2017
Danica Maksimović i Danica Ristovski kao dve Euridike. Komad nobelovke Elfride Jelinek, u režiji Ivane Vujić. MI se zovemo Danice. Mi smo i svetlost i tama, i kraj i početak dana. I rano jutro i zvezda u noći. Mi jedna drugoj osvetljavamo put u mraku -… »
Premijera u Madlenijanumu: Najveći ljubavni mit iz ugla žene
Blic 25.10.2017
Na Velikoj sceni "Madlenijanuma" večeras (19.30) će premijerno biti izvedena predstava "Senka – Euridika govori" austrijske nobelovke Elfride Jelinek u režiji Ivane Vujić sa Danicom Maksimović i Danicom Ristovski u glavnim ulogama. - Reč je o pozorišnom… »
Vesti dana »

Student FTN-a koji štrajkuje glađu još nije prebačen u bolnicu, kolege i Zborovi zovu na protest u četvrtak ispred suda u NS
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 65 povezanih

Uhapšen diler iz Inđije: Policija u njegovom stanu pronašla amfetamin i marihuanu!
Kurir pre 5 satijoš 47 povezanih

Proslava Dana Sektora za vanredne situacije, premijer i ministri u novom centru u Lapovu
Beta pre 24 minutajoš 21 povezana

Humanitarna kriza u Gazi, 400.000 ljudi u bekstvu - Netanjahu preti Hamasu
RTS pre 1 satjoš 21 povezana

Prokrijumčareni uzorci s tela najvećeg Putinovog kritičara: "Otrovan je, ubio ga je!" (video)
Blic pre 3 minutajoš 18 povezanih