Povezane vesti
Senka - Euridika govori
Danas 25.10.2017
Opera i teatar Madlenianum večeras će biti prva umetnička kuća na Balkanu na čijoj će se sceni premijerno izvesti komad austrijske nobelovke Elfride Jelinek "Senka - Eurudika govori", ovenčan Nestorovom nagradom za najbolju dramu u 2016. na… »
Promašene ljubavi
Večernje novosti 25.10.2017
Danica Maksimović i Danica Ristovski kao dve Euridike. Komad nobelovke Elfride Jelinek, u režiji Ivane Vujić. MI se zovemo Danice. Mi smo i svetlost i tama, i kraj i početak dana. I rano jutro i zvezda u noći. Mi jedna drugoj osvetljavamo put u mraku… »
Premijera u Madlenijanumu: Najveći ljubavni mit iz ugla žene
Blic 25.10.2017
Na Velikoj sceni "Madlenijanuma" večeras (19.30) će premijerno biti izvedena predstava "Senka – Euridika govori" austrijske nobelovke Elfride Jelinek u režiji Ivane Vujić sa Danicom Maksimović i Danicom Ristovski u glavnim ulogama. - Reč je o… »
Vesti dana »
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 9 satijoš 3 povezane
EU: Uspešni pregovori Beograda i Prištine o implementaciji Deklaracije o nestalim osobama
RTV pre 1 satjoš 4 povezane
Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika
Blic pre 9 satijoš 4 povezane
Moskva optužuje Kijev za ubistvo generala Kirilova; Zelenski: Jačanje Ukrajine biće glavna tema u Briselu
RTS pre 2 minutajoš 4 povezane