Povezane vesti
“Državni udar” u Crnoj Gori Uvrede "zapalile" sudnicu
Večernje novosti 26.10.2017
U Podgorici saslušan Saša Sinđelić, svedok saradnik u procesu pokušaja terorizma. Lideri Demokratskog fronta Mandić i Knežević morali da napuste suđenje. UDALjAVANjE iz sudnice Andrije Mandića i Milana Kneževića, lidera Demokratskog fronta, nakon iskaza… »
Svedok saradnik u sudu optužio Ruse: Oni su finansirali pokušaj zbacivanja vlasti!
Kurir 26.10.2017
Saša Sinđelić, svedok-saradnik specijalnog crnogorskog tužilaštva, u postupku protiv optuženih za navodni pokušaj terorizma u Crnoj Gori u svedočenju u Višem sudu u Podgorici ispričao je delove plana koji je za cilj imao izazivanje vanrednog stanja… »
Sinđelić: Rekli su mi da vlast u Crnoj Gori treba rušiti
RTS 26.10.2017
U nastavku suđenja za terorizam na dan parlamentarnih izbora u oktobru prošle godine u Crnoj Gori, saslušan je svedok saradnik, državljanin Srbije Aleksandar Saša Sinđelić koji je rekao da ga je za rušenje vlasti u Podgorici angažovao ruski državljanin… »
Nastavljeno suđenje za "pokušaj terorizma" u Crnoj Gori
RTV 26.10.2017
PODGORICA - U Višem sudu u Podgorici danas je nastavljeno suđenje u postupku pokušaja terorizma na izborni dan, 16. oktobra prošle godine u Crnoj Gori, saslušanjem svedoka saradnika Aleksandra Sinđelića, koji je rekao da mu je izvesni Edi, kojeg je… »
Svedočio Sinđelić: Kako sam upoznao Šišmakova
N1 Info 26.10.2017
Svedočenjem Aleksandra Sinđelića, svedoka saradnika crnogorskog tužilaštva u slučaju protiv optuženih za umešanost u pokušaj terorizma oktobra prošle godine, u Višem sudu u Podgorici nastavljeno je suđenje optuženima u tom predmetu. Sinđelić, koji je po… »
Ja sam srpski nacionalista, rekli su mi da vlast u CG treba rušiti: Sinđelić progovorio na suđenju o pokušaju terorizma na dan…
Telegraf 26.10.2017
Sinđelić se izjasnio kao nacionalista i smatra da između Srbije, Crne Gore i Republike Srpske ne bi trebalo da budu granice. U Višem sudu u Podgorici danas je nastavljeno suđenje u postupku pokušaja terorizma na izborni dan, 16. oktobra prošle godine u… »
"Ja sam nacionalista, bez granica sa Crnom Gorom"
Mondo 26.10.2017
U slučaju pokušaja terorizma na izborni dan u Crnoj Gori u podgoričkom Višem sudu u toku saslušanje svedoka saradnika Aleksandra Sinđelića. Sinđelić se izjasnio kao nacionalista i smatra da između Srbije, Crne Gore i Republike Srpske ne bi trebalo da… »
Vesti dana »

Optužni predlog protiv muškarca zbog napada na vojne policajce na VMA
Serbian News Media pre 3 satajoš 55 povezanih

Student Jovičić štrajkuje glađu nakon produženja pritvora, u pismu poručuje: Borim se za pravdu životom
Nedeljnik pre 4 satijoš 20 povezanih

"Biće najveći komemorativni skup": Studenti odgovorili na ruski izveštaj o "srpskom Majdanu"
N1 Info pre 34 minutajoš 26 povezanih

Nekadašnji fudbaler Zvezde Dejan Milovanović preminuo tokom utakmice veterana
Radio 021 pre 15 minutajoš 80 povezanih

Bio je jedan od najfatalnijih holivudskih dasa, a njenu smrt nikada nije prežalio: Životna priča legendarnog Roberta Redforda
Nova pre 7 satijoš 48 povezanih