Povezane vesti

“Državni udar” u Crnoj Gori Uvrede "zapalile" sudnicu

“Državni udar” u Crnoj Gori Uvrede "zapalile" sudnicu

Večernje novosti 26.10.2017
U Podgorici saslušan Saša Sinđelić, svedok saradnik u procesu pokušaja terorizma. Lideri Demokratskog fronta Mandić i Knežević morali da napuste suđenje. UDALjAVANjE iz sudnice Andrije Mandića i Milana Kneževića, lidera Demokratskog fronta… »
Svedok saradnik u sudu optužio Ruse: Oni su finansirali pokušaj zbacivanja vlasti!

Svedok saradnik u sudu optužio Ruse: Oni su finansirali pokušaj zbacivanja vlasti!

Kurir 26.10.2017
Saša Sinđelić, svedok-saradnik specijalnog crnogorskog tužilaštva, u postupku protiv optuženih za navodni pokušaj terorizma u Crnoj Gori u svedočenju u Višem sudu u Podgorici ispričao je delove plana koji je za cilj imao izazivanje vanrednog… »
Sinđelić: Rekli su mi da vlast u Crnoj Gori treba rušiti

Sinđelić: Rekli su mi da vlast u Crnoj Gori treba rušiti

RTS 26.10.2017
U nastavku suđenja za terorizam na dan parlamentarnih izbora u oktobru prošle godine u Crnoj Gori, saslušan je svedok saradnik, državljanin Srbije Aleksandar Saša Sinđelić koji je rekao da ga je za rušenje vlasti u Podgorici angažovao ruski… »
Nastavljeno suđenje za "pokušaj terorizma" u Crnoj Gori

Nastavljeno suđenje za "pokušaj terorizma" u Crnoj Gori

RTV 26.10.2017
PODGORICA - U Višem sudu u Podgorici danas je nastavljeno suđenje u postupku pokušaja terorizma na izborni dan, 16. oktobra prošle godine u Crnoj Gori, saslušanjem svedoka saradnika Aleksandra Sinđelića, koji je rekao da mu je izvesni Edi, kojeg je… »
Svedočio Sinđelić: Kako sam upoznao Šišmakova

Svedočio Sinđelić: Kako sam upoznao Šišmakova

N1 Info 26.10.2017
Svedočenjem Aleksandra Sinđelića, svedoka saradnika crnogorskog tužilaštva u slučaju protiv optuženih za umešanost u pokušaj terorizma oktobra prošle godine, u Višem sudu u Podgorici nastavljeno je suđenje optuženima u tom predmetu… »
Ja sam srpski nacionalista, rekli su mi da vlast u CG treba rušiti: Sinđelić progovorio na suđenju o pokušaju terorizma na…

Ja sam srpski nacionalista, rekli su mi da vlast u CG treba rušiti: Sinđelić progovorio na suđenju o pokušaju terorizma na…

Telegraf 26.10.2017
Sinđelić se izjasnio kao nacionalista i smatra da između Srbije, Crne Gore i Republike Srpske ne bi trebalo da budu granice. U Višem sudu u Podgorici danas je nastavljeno suđenje u postupku pokušaja terorizma na izborni dan, 16. oktobra prošle… »
"Ja sam nacionalista, bez granica sa Crnom Gorom"

"Ja sam nacionalista, bez granica sa Crnom Gorom"

Mondo 26.10.2017
U slučaju pokušaja terorizma na izborni dan u Crnoj Gori u podgoričkom Višem sudu u toku saslušanje svedoka saradnika Aleksandra Sinđelića. Sinđelić se izjasnio kao nacionalista i smatra da između Srbije, Crne Gore i Republike Srpske ne bi… »

Vesti dana »