Povezane vesti

Andrea Arsović odbranila zlato u Svetskom kupu

Andrea Arsović odbranila zlato u Svetskom kupu

Sportski žurnal 26.10.2017
Srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović osvojila je danas zlatnu medalju u finalu Svetskog kupa u NJu Delhiju u gađanju vazdušnom puškom sa 10 metara. Arsovićevoj je ovo drugo uzastopno zlato u finalu Svetskog kupa, nakon Bolonje prošle… »
Andrea Arsović odbranila Kristalni globus i postavila novi rekord

Andrea Arsović odbranila Kristalni globus i postavila novi rekord

Radio 021 26.10.2017
Reprezentativka Srbije u streljaštvu Andrea Arsović odbranila je danas na finalnom turniru Svetskog kupa u Nju Delhiju šampionsku titulu i Kristalni globus u gađanju vazdušnom puškom. Kako se navodi u saopštenju Streljačkog saveza Srbije… »
Bravo: Andrea Arsović osvojila zlato i veliki Kristalni globus u Nju Delhiju

Bravo: Andrea Arsović osvojila zlato i veliki Kristalni globus u Nju Delhiju

Hot sport 26.10.2017
Srpska strelkinja briljirala je na finalnom turniru Svetskog kupa u Indiji. Andrea Arsović trijumfovala je u disciplini vazdušna puška u kojoj je osvojila isti trofej i prošle 2016. godine u Bolonji. Ona je sa 251,3 kruga slavila trijumf ispred Laure… »
Andrea Arsović: Lep osećaj, ali žao mi je zbog svetskog rekorda

Andrea Arsović: Lep osećaj, ali žao mi je zbog svetskog rekorda

Večernje novosti 26.10.2017
Bila sam nervozna uoči poslednje serije jer sam znala da sam blizu svetskog rekorda. Nisam uspela i to je malo razočaravajuće, ali naravno da sam srećna zbog drugog uzastopnog zlata, kaže Andrea Arsović. Srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea… »
Zlatna Andrea: Arsovićeva uzela titulu na Svetskom kupu!

Zlatna Andrea: Arsovićeva uzela titulu na Svetskom kupu!

Telegraf 26.10.2017
To je druga medalja za našu streljašicu u Indiji. Srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović osvojila je zlatnu medalju u finalu Svetskog kupa u Nju Delhiju u gađanju vazdušnom puškom sa 10 metara. Arsovićevovoj je ovo drugo uzastopno… »
Andrea, majstore!

Andrea, majstore!

Mondo 26.10.2017
Reprezentativka Srbije u streljaštvu blistala na finalnom turniru Svetskog kupa u Indiji. Osvojila je zlatnu medalju i veliki Kristalni globus. Foto: Guliver/Getty images/Matthias Hangst Andrea Arsović je osvojila zlato i veliki Kristalni globus u… »

Vesti dana »