Povezane vesti
Morata žali za italijom: Povratak u Real je bio greška, tretirali su me kao dete
Večernje novosti 30.10.2017
Imao sam dogovor sa njima, ali sam bio razočaran svojim statusom u Madridu. Moja žena želi Španiju ili Italiju, a London je kompromis - poručio je Alvaro. Španski golgeter Alvaro Morata priznao je da je pogrešio što se, posle odlične dve sezone u… »
Morata: Real je bio greška, a London je kompromis
Mondo 30.10.2017
Španski napadač u intervjuu za "Gazetu delo sport" analizirao putanju svoje karijere. Centarfor Čelsija Alvaro Morata (25) priznao je da je pogrešio što se posle odlične dve sezone u Juventusu, vratio u matični Real Madrid, pre nego što je… »
Morata otvorio dušu: Nije trebalo da napustim Juve, Real je veliko razočaranje
Mozzart sport 30.10.2017
„Italija je najbolja zemlja u koju može da ode. U Italiji imate sve: lepotu, umetnost, hranu, istoriju, modu...“. Alvaro Morata ima samo 25 godina, a već je igrao u tri od četiri najjče lige Evrope, noseći dresove velikana kao što su Real… »
Vesti dana »
Specijalci tzv. kosovske policije pretresaju kuće u nekoliko sela opštine Zubin Potok, građani uznemireni
RTS pre 1 satjoš 24 povezane
Petković: Uništenje kanala Ibar - Lepenac protiv mira za koji se zalažemo i nije u našem interesu
Sputnik pre 27 minutajoš 19 povezanih
Lundberg samouveren posle Olimpijakosa: "Nije bitno da li ste protiv nas ili uz nas"
Sportske.net pre 1 satjoš 16 povezanih
Bašar al Asad predao najveći grad bez otpora: Šta se događa u Siriji?
Danas pre 1 satjoš 11 povezanih
Tepić: Stati u zaštitu nastavnika i učenika, direktor škole se izvinio – Vučeviću
Novi magazin pre 50 minutajoš 8 povezanih