Povezane vesti
Za uspeh Džumhura zaslužna je i ljubav: "Dejana je videla šta mi treba, to mi pruža i za sada je zaista sve odlično"
Blic 30.10.2017
Najbolji teniser BiH Damir Džumhur u srećnoj je vezi sa manekenkom iz Beograda Dejanom Živković, a kako sam kaže ona je jedan od razloga dobrih rezultata koje postiže. Džumhur je trenutno 31. igrač ATP liste, a tvrdi da iz ljubavi crpi veliku energiju. -… »
Najuspešnija sezona: Džumhur: Nisam na nivou Đokovića i Federera, ali želim da napredujem
Blic 30.10.2017
Damir Džumhur, najbolji teniser BiH završio je svoju najuspešniju sezonu. Trenutno je 31. igrač na ATP listi, a ukoliko se Rišar Gaske ne plasira u treće kolo u Parizu on će se na kraju godine pomeriti za jedno mesto i ući u „Top 30“. Damir Džumhur kaže… »
Vesti dana »

Radić o ugovoru sa Elbitom: Kupovinom oružja Vučić kupuje podršku stranih sila, izraelska naklonost plaćena
Novi magazin pre 28 minutajoš 13 povezanih

Žene zbora Ceraka sutra protestuju zbog policijskog zlostavljavljanja studentkinje Nikoline Sinđelić
Beta pre 43 minutajoš 21 povezana

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 66 povezanih

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 26 povezanih