Povezane vesti
Troje poslanika Dveri upalo u kabinet Maje Gojković
Politika 31.10.2017
Boško Obradović rekao da je došao da pita zašto je isključen sa sednice „bez ikakvog obrazloženja” i da je kucao na vrata. Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković obavestila je novinare da je jutros u njen kabinet upalo troje poslanika Dveri, sa… »
Gojković: Obradović i Dveri mi upali u kabinet, sama sam ih izgurala
Dnevnik 31.10.2017
BEOGRAD: Predsednica parlamenta Maja Gojković kaže da je danas u njen kabinet upalo troje poslanika Dveri, među kojima je bio i lider te stranke Boško Obradović i tamo vikali, vređali i fizički je sprečavali da izađe iz kabineta. Na vanrednoj… »
Boško upao u Majin kabinet!
Večernje novosti 31.10.2017
Poslanici Dveri verbalno napali predsednicu Skupštine. Gojkovićeva: Fašističko shvatanje parlamentarizma. Obradović: Hteo sam da pitam zašto me je neopravdano isključila sa sednica. POSLANICI Dveri upali su u utorak u kabinet predsednice Narodne… »
Gojković: Troje poslanika Dveri upalo u kabinet, ponosna sam što sam ih sama izbacila
Insajder 31.10.2017
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da su troje poslanika Dveri upali u njen kabinet, vređali je i onemogućavali da napusti prostoriju, a da je ona sama uspela da ih izbaci. Gojkovićeva je novinarima u Skupštini Srbije rekla da… »
Gojković o izborima: Stav ću izneti na sastanku SNS
Blic 31.10.2017
Predsednica parlamenta Maja Gojković izjavila je danas da će svoj stav o eventulanim parlamentarnim izborima izneti na sastanku u Srpskoj naprednoj stranci, a potom će predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i predsednici vlade Ani Brnabić preneti svoje… »
Dan u Skupštini Srbije: Hamletovske nedoumice, ostavke i zakletva
Blic 31.10.2017
Poslanici Skupštine Srbije danas su na početku rada postavljali pitanja, a interesovali su se i za sudije i tužioce na KiM, zapošljavanje u stranim kompanijama, ali o tome da li će biti poštrene sankcije za poslanike koji zloupotrebljavaju parlament. U… »
"Čekaj, je: L' ovo tvoja skupština, ja te pitam" Pogledajte kako je izgledao okršaj Boška Obradovića i Maje Gojković u njenoj…
Blic 31.10.2017
"Izađite napolje", "Zakažite sastanak", "Nepravedno sam udaljen sa sednice", "Vi ste nasilni", može se čuti na snimku na kome su koplja "ukrstili" predsednica parlamenta Maja Gojković i lider Dveri Boško Obradović. Ona je danas optužila Obradovića i… »
Boško Obradović: Nismo napali Maju Gojković, pokucao sam na vrata... (VIDEO)
Vesti online 31.10.2017
Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović izjavio je danas da nije istina da su on i dvoje njegovih stranačkih kolega napali predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković. Obradović je novinarima u Skupštini rekao da su oni došli kod predsednice parlamenta… »
VIDEO: Snimak sukoba poslanika Dveri i Maje Gojković u njenom kabinetu
Radio 021 31.10.2017
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković saopštila je da je troje poslanika Dveri upalo u njenu kancelariju i vređalo je. Boško Obradović demantuje te tvrdnje i kaže da je samo došao po pojašnjenje. Prema njenim rečima, Boško Obradović, Marija… »
Gojković tvrdi da su je napali poslanici Dveri, Obradović demantuje
Danas 31.10.2017
Maja Gojković, predsednica Skupštine Srbije optužila je danas troje poslanika poslaničke grupe Dveri da su je napali u njenom kabinetu, da su vređali nju i članove njenog kabineta i onemogućili joj da napusti kabinet, ali da je naposletku ona sama… »
(Video) Pogledajte šta se zaista dogodilo u kabinetu Maje Gojković: Snimak skandala u Skupštini!
Kurir 31.10.2017
Lider Dveri Boško Obradović danas je pokušao da zakuca na vrata predsednice parlamenta Maje Gojković, kako bi dobio odgovor zašto je udaljen sa sednice, s obzirom na to da s tri opomene, koliko je dobio, po Pravilniku, može samo da mu se oduzme reč, ali… »
Gojković tvrdi da je napadnuta u kabinetu, Dveri demantuju
N1 Info 31.10.2017
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković saopštila je da je troje poslanika Dveri upalo u njenu kancelariju i vređalo je. Boško Obradović demantuje te tvrdnje i kaže da je samo došao po pojašnjenje. Prema njenim rečima, Boško Obradović, Marija… »
Bošku Obradoviću zabranjen ulazak na sednicu Skupštine
Insajder 31.10.2017
Predsedniku Dveri Bošku Obradoviću, juče je zabranjen ulazak na sednicu Narodne skupštine i tu odluku saopštilo mu je obezbeđenje, navodi se u saopštenju Dveri. Dveri su pokušale da dođu do predsednika Narodne skupštine, Maje Gojković, da se informišu o… »
Boško pozvao u gerilsku borbu
Večernje novosti 30.10.2017
Lider Dveri revoltiran zbog kazne u parlamentu. PROGLAŠAVAM sve gerilske metode borbe protiv Vučićeve vlasti dozvoljenim. Neće im nigde više biti prijatno u javnosti kad nas sretnu - napisao je u ponedeljak na "Tviteru" lider Dveri Boško Obradović. On je… »
Vesti dana »

(Mape) omega blok nad Evropom! Ovaj fenomen u najvrelijim tačkama donosi i preko 40 stepeni, a evo šta čeka Srbiju od sledeće nedelje
Blic pre 7 minutajoš 2 povezane

Studenti i građani se okupili u Nišu: Obeležavaju šest meseci blokade tehničkih fakulteta (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Podignuta optužnica protiv Slavka Simića zbog incidenta tokom protesta u Leposaviću
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Đurić sa Grlić Radmanom: Dobrosusedski odnosi jedan od prioriteta spoljne politike srb
Telegraf pre 42 minutajoš 2 povezane