Повезане вести
Троје посланика Двери упало у кабинет Маје Гојковић
Политика 31.10.2017
Бошко Обрадовић рекао да је дошао да пита зашто је искључен са седнице „без икаквог образложења” и да је куцао на врата. Председница Скупштине Србије Маја Гојковић обавестила је новинаре да је јутрос у њен кабинет упало троје… »
Гојковић: Обрадовић и Двери ми упали у кабинет, сама сам их изгурала
Дневник 31.10.2017
БЕОГРАД: Председница парламента Маја Гојковић каже да је данас у њен кабинет упало троје посланика Двери, међу којима је био и лидер те странке Бошко Обрадовић и тамо викали, вређали и физички је спречавали да изађе из кабинета… »
Бошко упао у Мајин кабинет!
Вечерње новости 31.10.2017
Посланици Двери вербално напали председницу Скупштине. Гојковићева: Фашистичко схватање парламентаризма. Обрадовић: Хтео сам да питам зашто ме је неоправдано искључила са седница. ПОСЛАНИЦИ Двери упали су у уторак у кабинет… »
Гојковић: Троје посланика Двери упало у кабинет, поносна сам што сам их сама избацила
Инсајдер 31.10.2017
Председница Скупштине Србије Маја Гојковић изјавила је данас да су троје посланика Двери упали у њен кабинет, вређали је и онемогућавали да напусти просторију, а да је она сама успела да их избаци. Гојковићева је новинарима у… »
Гојковић о изборима: Став ћу изнети на састанку СНС
Блиц 31.10.2017
Председница парламента Маја Гојковић изјавила је данас да ће свој став о евентуланим парламентарним изборима изнети на састанку у Српској напредној странци, а потом ће председнику Србије Александру Вучићу и председници владе Ани… »
Дан у Скупштини Србије: Хамлетовске недоумице, оставке и заклетва
Блиц 31.10.2017
Посланици Скупштине Србије данас су на почетку рада постављали питања, а интересовали су се и за судије и тужиоце на КиМ, запошљавање у страним компанијама, али о томе да ли ће бити поштрене санкције за посланике који… »
"Чекај, је: Л' ово твоја скупштина, ја те питам" Погледајте како је изгледао окршај Бошка Обрадовића и Маје Гојковић у њеној…
Блиц 31.10.2017
"Изађите напоље", "Закажите састанак", "Неправедно сам удаљен са седнице", "Ви сте насилни", може се чути на снимку на коме су копља "укрстили" председница парламента Маја Гојковић и лидер Двери Бошко Обрадовић. Она је данас… »
Бошко Обрадовић: Нисмо напали Мају Гојковић, покуцао сам на врата... (ВИДЕО)
Вести онлине 31.10.2017
Шеф посланичке групе Двери Бошко Обрадовић изјавио је данас да није истина да су он и двоје његових страначких колега напали председницу Скупштине Србије Мају Гојковић. Обрадовић је новинарима у Скупштини рекао да су они дошли… »
ВИДЕО: Снимак сукоба посланика Двери и Маје Гојковић у њеном кабинету
Радио 021 31.10.2017
Председница Скупштине Србије Маја Гојковић саопштила је да је троје посланика Двери упало у њену канцеларију и вређало је. Бошко Обрадовић демантује те тврдње и каже да је само дошао по појашњење. Према њеним речима, Бошко… »
Гојковић тврди да су је напали посланици Двери, Обрадовић демантује
Данас 31.10.2017
Маја Гојковић, председница Скупштине Србије оптужила је данас троје посланика посланичке групе Двери да су је напали у њеном кабинету, да су вређали њу и чланове њеног кабинета и онемогућили јој да напусти кабинет, али да је… »
(Видео) Погледајте шта се заиста догодило у кабинету Маје Гојковић: Снимак скандала у Скупштини!
Курир 31.10.2017
Лидер Двери Бошко Обрадовић данас је покушао да закуца на врата председнице парламента Маје Гојковић, како би добио одговор зашто је удаљен са седнице, с обзиром на то да с три опомене, колико је добио, по Правилнику, може само… »
Гојковић тврди да је нападнута у кабинету, Двери демантују
Н1 Инфо 31.10.2017
Председница Скупштине Србије Маја Гојковић саопштила је да је троје посланика Двери упало у њену канцеларију и вређало је. Бошко Обрадовић демантује те тврдње и каже да је само дошао по појашњење. Према њеним речима, Бошко… »
Бошку Обрадовићу забрањен улазак на седницу Скупштине
Инсајдер 31.10.2017
Председнику Двери Бошку Обрадовићу, јуче је забрањен улазак на седницу Народне скупштине и ту одлуку саопштило му је обезбеђење, наводи се у саопштењу Двери. Двери су покушале да дођу до председника Народне скупштине, Маје… »
Бошко позвао у герилску борбу
Вечерње новости 30.10.2017
Лидер Двери револтиран због казне у парламенту. ПРОГЛАШАВАМ све герилске методе борбе против Вучићеве власти дозвољеним. Неће им нигде више бити пријатно у јавности кад нас сретну - написао је у понедељак на "Твитеру" лидер… »
Вести дана »
Селаковић: Очекујем да ово буде суђење блокадерима, који су узурпирали део државе
НИН пре 10 минутајош 75 повезаних
Прави шок на табели Суперлиге Србије: Ево ко је нови јесењи шампион - да ли се ико надао оваквом расплету?
Курир пре 9 минутајош 40 повезаних
Јовановић Ћута: Кушнер "ујединитељ" одустао од Генералштаба јер зна да би му се скупио народ да се појаве багери
Н1 Инфо пре 39 минутајош 21 повезана
Највише гласова – али недовољно: Зашто РТС није добио директора?
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 24 повезане
Родитељи ђака Јовине гимназије: Министар просвете изнео скандалозне неистине
НовиСад.цом пре 1 сатјош 40 повезаних