Повезане вести

Троје посланика Двери упало у кабинет Маје Гојковић

Троје посланика Двери упало у кабинет Маје Гојковић

Политика 31.10.2017
Бошко Обрадовић рекао да је дошао да пита зашто је искључен са седнице „без икаквог образложења” и да је куцао на врата. Председница Скупштине Србије Маја Гојковић обавестила је новинаре да је јутрос у њен кабинет упало троје… »
Гојковић: Обрадовић и Двери ми упали у кабинет, сама сам их изгурала

Гојковић: Обрадовић и Двери ми упали у кабинет, сама сам их изгурала

Дневник 31.10.2017
БЕОГРАД: Председница парламента Маја Гојковић каже да је данас у њен кабинет упало троје посланика Двери, међу којима је био и лидер те странке Бошко Обрадовић и тамо викали, вређали и физички је спречавали да изађе из кабинета… »
Бошко упао у Мајин кабинет!

Бошко упао у Мајин кабинет!

Вечерње новости 31.10.2017
Посланици Двери вербално напали председницу Скупштине. Гојковићева: Фашистичко схватање парламентаризма. Обрадовић: Хтео сам да питам зашто ме је неоправдано искључила са седница. ПОСЛАНИЦИ Двери упали су у уторак у кабинет… »
Гојковић: Троје посланика Двери упало у кабинет, поносна сам што сам их сама избацила

Гојковић: Троје посланика Двери упало у кабинет, поносна сам што сам их сама избацила

Инсајдер 31.10.2017
Председница Скупштине Србије Маја Гојковић изјавила је данас да су троје посланика Двери упали у њен кабинет, вређали је и онемогућавали да напусти просторију, а да је она сама успела да их избаци. Гојковићева је новинарима у… »
Гојковић о изборима: Став ћу изнети на састанку СНС

Гојковић о изборима: Став ћу изнети на састанку СНС

Блиц 31.10.2017
Председница парламента Маја Гојковић изјавила је данас да ће свој став о евентуланим парламентарним изборима изнети на састанку у Српској напредној странци, а потом ће председнику Србије Александру Вучићу и председници владе Ани… »
Дан у Скупштини Србије: Хамлетовске недоумице, оставке и заклетва

Дан у Скупштини Србије: Хамлетовске недоумице, оставке и заклетва

Блиц 31.10.2017
Посланици Скупштине Србије данас су на почетку рада постављали питања, а интересовали су се и за судије и тужиоце на КиМ, запошљавање у страним компанијама, али о томе да ли ће бити поштрене санкције за посланике који… »
"Чекај, је: Л' ово твоја скупштина, ја те питам" Погледајте како је изгледао окршај Бошка Обрадовића и Маје Гојковић у њеној…

"Чекај, је: Л' ово твоја скупштина, ја те питам" Погледајте како је изгледао окршај Бошка Обрадовића и Маје Гојковић у њеној…

Блиц 31.10.2017
"Изађите напоље", "Закажите састанак", "Неправедно сам удаљен са седнице", "Ви сте насилни", може се чути на снимку на коме су копља "укрстили" председница парламента Маја Гојковић и лидер Двери Бошко Обрадовић. Она је данас… »
Бошко Обрадовић: Нисмо напали Мају Гојковић, покуцао сам на врата... (ВИДЕО)

Бошко Обрадовић: Нисмо напали Мају Гојковић, покуцао сам на врата... (ВИДЕО)

Вести онлине 31.10.2017
Шеф посланичке групе Двери Бошко Обрадовић изјавио је данас да није истина да су он и двоје његових страначких колега напали председницу Скупштине Србије Мају Гојковић. Обрадовић је новинарима у Скупштини рекао да су они дошли… »
ВИДЕО: Снимак сукоба посланика Двери и Маје Гојковић у њеном кабинету

ВИДЕО: Снимак сукоба посланика Двери и Маје Гојковић у њеном кабинету

Радио 021 31.10.2017
Председница Скупштине Србије Маја Гојковић саопштила је да је троје посланика Двери упало у њену канцеларију и вређало је. Бошко Обрадовић демантује те тврдње и каже да је само дошао по појашњење. Према њеним речима, Бошко… »
Гојковић тврди да су је напали посланици Двери, Обрадовић демантује

Гојковић тврди да су је напали посланици Двери, Обрадовић демантује

Данас 31.10.2017
Маја Гојковић, председница Скупштине Србије оптужила је данас троје посланика посланичке групе Двери да су је напали у њеном кабинету, да су вређали њу и чланове њеног кабинета и онемогућили јој да напусти кабинет, али да је… »
(Видео) Погледајте шта се заиста догодило у кабинету Маје Гојковић: Снимак скандала у Скупштини!

(Видео) Погледајте шта се заиста догодило у кабинету Маје Гојковић: Снимак скандала у Скупштини!

Курир 31.10.2017
Лидер Двери Бошко Обрадовић данас је покушао да закуца на врата председнице парламента Маје Гојковић, како би добио одговор зашто је удаљен са седнице, с обзиром на то да с три опомене, колико је добио, по Правилнику, може само… »
Гојковић тврди да је нападнута у кабинету, Двери демантују

Гојковић тврди да је нападнута у кабинету, Двери демантују

Н1 Инфо 31.10.2017
Председница Скупштине Србије Маја Гојковић саопштила је да је троје посланика Двери упало у њену канцеларију и вређало је. Бошко Обрадовић демантује те тврдње и каже да је само дошао по појашњење. Према њеним речима, Бошко… »
Бошку Обрадовићу забрањен улазак на седницу Скупштине

Бошку Обрадовићу забрањен улазак на седницу Скупштине

Инсајдер 31.10.2017
Председнику Двери Бошку Обрадовићу, јуче је забрањен улазак на седницу Народне скупштине и ту одлуку саопштило му је обезбеђење, наводи се у саопштењу Двери. Двери су покушале да дођу до председника Народне скупштине, Маје… »
Бошко позвао у герилску борбу

Бошко позвао у герилску борбу

Вечерње новости 30.10.2017
Лидер Двери револтиран због казне у парламенту. ПРОГЛАШАВАМ све герилске методе борбе против Вучићеве власти дозвољеним. Неће им нигде више бити пријатно у јавности кад нас сретну - написао је у понедељак на "Твитеру" лидер… »

Вести дана »