Povezane vesti

Zoran je terao Jelenu da sedi u kafiću, dok joj je jana spavala u krilu! Novi detalji iz života Marjanovića!

Zoran je terao Jelenu da sedi u kafiću, dok joj je jana spavala u krilu! Novi detalji iz života Marjanovića!

Kurir 02.11.2017
Punih 18. meseci Srbija priča o ubistvu Jelene Krsmanović. Navodno, ona je nestala 2.aprila, a njeno telo pronađeno je narednog dana u kanalu kod nasipa u Borči. Zoran Marjanović, osumnjičen da je ubio suprugu Jelenu, od prvog dana nestanka… »
Ovo su sve laži vladimira Marjanovića: Kako su svedoci razotkrili svekra ubijene pevačice!

Ovo su sve laži vladimira Marjanovića: Kako su svedoci razotkrili svekra ubijene pevačice!

Pravda 02.11.2017
Otac Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je 2. aprila prošle godine na nasipu u Crvenki ubio suprugu Jelenu, od prvog dana nestanka pevačice „Granda“ lažima je pokušavao da prikrije tragove koji bi mogli da reše zločin, utvrđeno je tokom… »
Ruka u vazduhu, soba puna ikona i jelenina slika: Ovako izgleda seansa kod svekrve ubijene pevačice koja o njoj mesecima neće…

Ruka u vazduhu, soba puna ikona i jelenina slika: Ovako izgleda seansa kod svekrve ubijene pevačice koja o njoj mesecima neće…

Blic 02.11.2017
"Ja vidim kada je neko bolestan, vidim šta mu je. Niti sam bajara, vračara, niti sektašica, kako se priča za mene", govorila je Zorica Marjanović, svekrva ubijene pevačice Jelene i majka Zorana Marjanovića optuženog za Jeleninog ubistvo. Od dana… »
Na koga vam liči? "Čovek od oko 60 godina sa konjskim repom" bio na nasipu na dan ubistva Jelene Krsmanović

Na koga vam liči? "Čovek od oko 60 godina sa konjskim repom" bio na nasipu na dan ubistva Jelene Krsmanović

Blic 01.11.2017
Čovek sa repom od oko 60 godina, obučen u prsluk stajao je pored male devojčice na nasipu u Crvenki. Tek sam sutradan čula da je u to vreme ubijena pevačica Jelena Krsmanović. Ovo je juče, između ostalog, ispričala svedok na saslušanju u… »

Vesti dana »