Povezane vesti
Iz Partizana otkrili šta su im ljudi iz Skenderbega poručili posle meča: Oni nisu uspeli da smire svoje navijače, mi se…
Telegraf 02.11.2017
- Mislim da će ovo biti prvi put posle deset godina da Partizan neće biti kažnjen posle evropske utakmice - rekao je Vazura. Fudbaleri Partizana pobedili su albanski Skenderbeg 2:0 (1:0) u Beogradu u 4. kolu B grupe Lige Evrope. Pred 12.500 gledalaca… »
Albanski novinari pitali Đukića da li brine što se sa tribina čulo Kosovo je Srbija
Telegraf 02.11.2017
Trener Partizana ne misli da će klub biti kažnjen od strane UEFA. Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić rekao je da je gol Zorana Tošića iz slobodnog udarca bio odlučujući trenutak za pobedu nad Skenderbegom u Ligi Evrope. - Veoma sam srećan… »
Prvi trijumf Partizana, u Humskoj pokoren Skenderbeg
Noizz 02.11.2017
Fudbaleri Partizana savladali su albanski Skenderbeg 2:0 (1:0) u četvrtom kolu Grupe B Lige Evrope. Crno-beli su do prve pobede u grupnoj fazi ove sezone stigli pogocima Zorana Tošića iz slobodnog udarca u 39, te Lenadrea Tavambe posle nesebičnog… »
Partizan pobedio Skenderbeg
Studio B 02.11.2017
Fudbaleri Partizana pobedili su večeras u Beogradu albanski Skenderbeg sa 2:0, u utakmici četvrtog kola i ostvarili prvu pobedu u Grupi B u Ligi Evropa. FOTO TANJUG / ZORAN ZESTIC / bb Partizan je poveo u 39. minutu golom Zorana Tošića iz slobodnog… »
Vesti dana »
Otac i sin van životne opasnosti - napadač imao dozvolu za pištolj iz kojeg je pucao na komšije u Mramorku
RTS pre 1 satjoš 25 povezanih
Opozicija blokirala prilaz Beogradu na vodi: Besan narod ih rasteruje VIDEO
B92 pre 46 minutajoš 22 povezane