Povezane vesti
Ročesti: Nema vremena da se gleda dole ili gore! O večitom derbiju sam slušao još na koledžu
Mozzart sport 03.11.2017
„Dva prijatelja su mi tada pričala o Partizanu, Zvezdi“. Tejlor Ročesti nije igrao protiv MZT-a, bio je rovit i na sopstvenu odgovornost je istrčao na parket protiv Brose Bamberga. Postigao je 22 poena, ali kao što je i Dušan Alimpijević istakao… »
Dangubić: Hvala onima koji su došli da nas bodre protiv Bamberga, spremićemo se mi za derbi
Sportal blic 03.11.2017
Zvezdin košarkaš Nemanja Dangubić je posle poraza u 5. kolu Evrolie od Bamberga (69:75) istakao da će ekipa pronaći uzroke loše partije i biti spremna za predstojeći derbi sa Partizanom, koji se u ponedeljak od 21 sat igra u sedmom kolu ABA lige… »
Alimpijević: Nedostajao nam je Antić, pogotovo kad se meč lomio, Ročesti je igrao bez treninga
Sportal blic 02.11.2017
Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da nastave seriju pobeda na domaćem terenu u Evroligi. Crveno-beli su poraženi od Bamberga (69:75), a trener Dušan Alimpijević nije imao šta da zameri svojim izabranicima. Foto: Mladen Šurjanac / RAS Srbija… »
Posle bamberga: Ročesti: Moramo da zaboravimo ovo, o derbiju sam slušao još na koledžu /video/
Sportal blic 02.11.2017
Košarkaši Crvene zvezde nisu imali snage da na svom terenu pobede Bamberg (75:69). Tejlor Ročesti je postigao 22 poena, a već razmišlja o večitom derbiju koji je na programu u ponedeljak, Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Tejlor Ročesti - Bila… »
Trinkijeri: Bili smo Zvezda, Alimpijević: Uticala i atmosfera
Večernje novosti 02.11.2017
Imam utisak da se stvorio ambijent da je ovo lakša utakmica. Odjednom smo, posle četiri kola, postali favoriti. Ne mislim da je tako – rekao je trener Zvezde. TRENER Crvene zvezde Dušan Alimpijević u obraćanju na engleskom rekao je samo jednu… »
Zvezda poražena od Bamberga u Areni
Danas 02.11.2017
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su pred domaćom publikom od Brose Bamberga u petom kolu Evrolige – 69:75. Zvezda je ovako doživela treći poraz u Evroligi, dok je nemački klub došao do trećeg trijumfa. Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio… »